Germivir – Ali deluje? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, goljufije?

Germivir  je nov pesticid, ki je bil pravkar predstavljen na trgu in je naredil pravi met v svetu prehranskih dopolnil. Marsikdo se sprašuje, ali gre za prevaro ali pa je res dober izdelek, ki lahko zagotovi, kar obljublja. Po mnenju proizvajalca  Germivir  normalizira zdravje prebavil in ni skrivnost, da je to težka težava in hkrati zelo neprijetna.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Znano je, da   se skoraj 90%   ljudi, ki trpijo  zaradi črevesnih parazitov,   tega ne zaveda . To vodi do številnih težav, kot so utrujenost, pogosti glavoboli ali težave s spanjem, za katere je skoraj nemogoče ugotoviti vzrok. Zadnji podatki   Svetovne zdravstvene organizacije   govorijo o   več kot milijardi primerov   v svetu in to je le vrh ledene gore, saj se, kot že rečeno, bolnik pogosto ne zaveda vzroka teh težav.

Paraziti lahko vplivajo na naše poklicno in zasebno življenje ter nas vodijo v neprimeren način življenja, kar ima   resne   posledice za naše splošno zdravje. Kar je še huje, tudi če poznamo vzrok teh simptomov, ni lahko najti   učinkovitih ukrepov   , ki bodo telo vrnili v normalen tempo življenja. Germivir je predlagan kot rešilna bilka, ki daje   zaupanje   tistim, ki so imeli opravka s paraziti in niso vedeli, katero rešitev uporabiti.

Kaj so paraziti?

Obstaja mit, da  so črevesni paraziti  in parazitske bolezni redki in jih je težko ujeti. Ti mikroskopski štoparji so bolj pogosti, kot si mislite, in ne vplivajo le na vaš prebavni trakt.

Simptomi parazitov se pogosto kažejo kot prebavne motnje, a to je le vrh ledene gore. Ti napadalci lahko pustošijo po vsem telesu, od možganov do jeter. Nekateri od njih lahko povzročijo težave, ki lahko trajajo leta. Paraziti lahko prispevajo tudi k vnetju, oslabljenemu imunskemu sistemu in celo avtoimunski aktivaciji.

Dve glavni vrsti črevesnih parazitov sta helminti in praživali. Helminti so večcelični parazitski črvi, kot so pinworms, kavljaste gliste, trakulje in okrogli črvi. Praživali so mikroskopski enocelični paraziti. Ker so s prostim očesom nevidni in ne povzročijo vedno takojšnjih simptomov, je praživali veliko težje odkriti. Ljudje lahko živijo leta, ne da bi vedeli, da so okuženi.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

paraziti
https://www.drsusanjamieson.com/disease-prevention/parasite-symptoms/

Kako dobimo parazite?

Večina ljudi se ne zaveda, kako enostavno se je okužiti s parazitom. Trde, zaščitne ciste, ki obdajajo parazita, omogočajo dolg življenjski cikel in enostaven prenos. Protozoe je še posebej enostavno pobrati oralno, saj je za okužbo potrebna samo ena cista, da pride v usta.

Potovanje v države s slabimi sanitarnimi razmerami in slabo kakovostno pitno vodo je eden od načinov okužbe s parazitom, ni pa edini. Poleg potovanj so nekateri najpogostejši načini, kako se lahko okužite s paraziti:

  • Plavanje  – nekateri paraziti uspevajo v vodi in klor jih ne ubije vseh. Zadostuje le en mimogrede požirek vode iz javnega bazena, masažne kadi ali reke.     
  • Hrana  – neoprani proizvodi in premalo kuhani morski sadeži so popolna skrivališča za parazite.
  • Skrb za druge  – Če pomagate drugim pri osebni higieni, kot sta kopanje in menjava plenic, vas izpostavlja tveganju, da ste izpostavljeni parazitom. Zato so vrtci in domovi za starejše in nemočne občane najlažja mesta za okužbo s paraziti.
  • Dejavnosti na prostem  – Parazita lahko dobite, če si ne umijete rok po dejavnostih na prostem, kot sta vrtnarjenje ali jahanje.
  • Onesnažena pitna voda  – Onesnaženje javne pitne vode v ZDA ni pogosto, vendar se zgodi. Glede na CDC, če vodo dobite iz vodnjaka, ste izpostavljeni veliko večjemu tveganju. To je še posebej očitno po poplavah, ki lahko onesnažene odpadke odnesejo v zasebne vodnjake.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Germivir

Paraziti, ki lahko povzročijo raka

Nekateri parazitski črvi, ki lahko živijo v človeškem telesu, lahko prav tako povečajo tveganje za razvoj nekaterih vrst raka. Teh organizmov v Združenih državah ne najdemo, vendar lahko predstavljajo težavo za ljudi, ki živijo ali potujejo v druge dele sveta.

Opisthorchis viverrini   in   Clonorchis sinensis   sta jetrni metljaj (vrsta ploskih črvov), ki sta povezana s povečanim tveganjem   za raka žolčevodov   . Žolčni vodi so cevi, ki povezujejo jetra s črevesjem. Te okužbe izvirajo iz uživanja surovih ali premalo kuhanih sladkovodnih rib. Večinoma jih najdemo v vzhodni Aziji, drugje po svetu pa so redki.

Schistosoma haematobium   je parazit, ki ga najdemo v vodah nekaterih držav Bližnjega vzhoda, Afrike in Azije. Okužba s tem parazitom (bolezen, imenovana   shistosomiaza   ) je povezana z   rakom mehurja   . Preiskujejo se tudi možne povezave z drugimi vrstami raka.

Germivir – Kako deluje

Germivir  svojo učinkovitost dolguje kombiniranemu delovanju za čim hitrejšo in najbolj trajno regeneracijo organizma. Najprej  odstrani vse parazite   iz lastnega telesa, pri čemer pokaže sposobnost delovanja proti   vsaki vrsti   , od   cisticerkoze ,   ki običajno napada možgansko maso in lahko   povzroči celo tumorje   , do   alveokoka   , ki vpliva na delovanje krvnih žil. Pravzaprav obstaja več vrst parazitov in za razliko od Germivir se  številni farmacevtski izdelki   ne morejo boriti proti vsem   .

Po odstranitvi prisotnih parazitov pomaga pri izločanju produktov, ki nastanejo z njihovim delovanjem, kar spodbuja   popolno razstrupljanje   organizma in   ponovno vzpostavitev pravilnih funkcij imunskega sistema   . Končno se izkaže kot pomemben zaveznik, ko je težava rešena, uspe   zaščititi   telo pred prihodnjimi vdori in aktivira učinkovit preventivni mehanizem.

Še bolj presenetljivo je, da so vsi ti rezultati doseženi zaradi   popolnoma naravne   sestave. Ni potencialno škodljivih sestavin in ni tveganja neželenih učinkov ali nezdružljivosti z drugimi terapijami. Pravzaprav  je Germivir  sestavljen predvsem iz   šestih osnovnih sestavin   , od katerih vsaka delno prispeva k svojemu cilju:   moringa, pau d’arco, črni oreh, oljčni listi, koren kurkume in asafetida   . Toda kako vsak od teh elementov pomaga v boju proti parazitom?

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Sestavine zdravila Germivir:

Moringo , bolj poznano kot   indijski hren   ,    zaradi številnih blagodejnih učinkov  imenujejo tudi   čudežna rastlina . Skoraj vse njegove sestavine, od listov do lubja, so namenjene različnim namenom in pomagajo človeškemu telesu na najbolj potraten način. V koncentraciji, ki je prisotna v Germivir,   moringa   napada tujo DNK na človeško DNK   , odpravlja parazite in razstruplja težke kovine. Na ta način lahko  v kratkem času očistite   ne samo črevesje, ampak tudi žolčne kanale.

  • pau d’arco

Drevo, ki je zelo razširjeno v Južni Ameriki, je dokumentirano, da ga     nekatere populacije, ki izvirajo iz regij, kjer raste spontano, še vedno uporabljajo kot tonik in tonik . V   Germivir  najdemo njegovo posebno sestavino, ki se pridobiva iz lubja in se imenuje   lapakulum   . Ta posebna spojina obstaja za zaščito rastline in zato želi   omejiti razmnoževanje parazita v celicah   , prekine njihov rastni cikel, kar bi dolgoročno povzročilo podaljšanje okužbe. S to možnostjo je Germivir tudi   zelo učinkovit   preventivno , saj preprečuje prosto razmnoževanje patogenov v lastnem telesu.

Germivir

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

  • Živčne noči

Črni oreh, plod drevesa, razširjenega v Ameriki in delih Azije, je znan po svojih   protivnetnih  lastnostih z dokumentirano uporabo v kozmetičnem svetu. Široko se uporablja tudi v nasprotju z   glivicami in kožnimi mikozami   . Zahvaljujoč tej komponenti    lahko  Germivir ustavi metabolizem parazita   , okrepi lastne zaščitne funkcije telesa, oslabljene zaradi delovanja parazita, in očisti kri toksinov.

  • oljčni listi

Znano je, da oljčni listi vsebujejo bistveno sestavino za delovanje  Germivir. To je   oleuropein   , za katerega je znano, da ima   antiparazitske  lastnosti, tudi če ga jemljemo posamično. Poleg tega ta element pomaga zmanjšati   stopnjo oksidacije v krvi   in ​​s tem tudi   v ledvicah in jetrih   .

  • Korenina kurkume

O korenini kurkume se pogosto govori, ker med številnimi lastnostmi, ki jih ponuja, lahko deluje pri preprečevanju nekaterih vrst raka. Elementi te sestavine, ki se ekstrahirajo za sestavo  Germivir, pa so trije:   cineol, kurkumin in vitamin   P. Prvi   normalizira delo prebavnih organov in zavira vitalno aktivnost črvov   , kurkumin deluje   kot antiparazitik na nematode. .   , vitamin P pa   obnavlja delo krvotvornih organov   in jih hkrati čisti.

  • Asafetida

Asafoetida, znana po svojih   protimikrobnih  lastnostih, daje  Germivir  zelo pomembno funkcijo, ki na splošno zahteva jemanje drugega dodatnega zdravila. To je sposobnost   izločanja odmrlih trakulj iz prebavnega trakta   . Telo potrebuje posebno pomoč pri izgonu teh organizmov, pa tudi pri zaustavitvi njihovega škodljivega delovanja.

Normadex, Nemanex

Kaj pravijo ocene o Germivir?

Ko gre za izdelke, ki obljubljajo reševanje   zdravstvenih težav,   se pred nakupom pogosto zahteva potrditev njihove učinkovitosti. Navsezadnje je malo zavajajočih sredstev, ki ne morejo izpolniti svojih obljub.

Zavedajoč se tega, se je proizvajalec zdravila  Germivir potrudil   deliti in distribuirati ocene svojega izdelka ne samo od strank, ki so ga uporabljale, ampak tudi od   strokovnjakov iz industrije   , ki lahko zagotovijo znanstveno natančnejšo analizo.

Mnenja strank Germivir:

Ni težko najti   mnenj o Germivir  od strank, ki so izdelek že kupile in uporabljale. V vseh okoliščinah je zlahka videti, da je glas enoten: ta pesticid   deluje pri reševanju enega   najbolj razširjenih in zapletenih problemov na svetu. Po tednu in pol je vse izginilo,   piše Elena iz Milana in poudarja, da  je bil Germivir  učinkovit tako zanjo kot za moža.

Andrea pa poroča, da je s tem pripravkom od težav s paraziti pozdravila ne samo sebe,   ampak tudi svojo mačko   . Če iščete po internetu, lahko najdete na desetine podobnih ocen, ki  Germivir opisujejo  kot   učinkovito in neinvazivno sredstvo s splošno hitrimi   učinki.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Germivir

Ocene strokovnjakov:

Tudi ko se obrnemo na strokovnjake, da bi slišali njihovo mnenje, se zdi, da se rezultat ne spremeni. Po besedah   ​​parazitologinje Michele Vassara je   “   do zdaj  samo Germivir sposoben   popolnoma   osvoboditi telo več kot 250 vrst parazitov.

Pripravek v človeškem telesu ustvari okolje, ki uniči celoten proces, ki vodi do nastanka in razmnoževanja parazitov   . Zdravnik govori o svojih izkušnjah z zdravljenjem, ki ga ponuja svojim pacientom, in poudarja, da  Germivir ne samo  da lahko odstrani   „vse vrste parazitov,   vključno z jajčeci   „   , ampak tudi, da   je „uspeh 100-odstotno zagotovljen   “ in raven učinkovitosti, ki celo najdražja zdravila, ki so trenutno na voljo na trgu, ne morejo doseči.

Kje kupiti Germivir in cena:

Ker gre za   inovativno formulo,  Germivir  še ni na voljo v trgovinah. Kljub temu je nakupovanje še vedno zelo enostavno zahvaljujoč   uradni spletni strani  . Vse kar morate storiti je, da izpolnite ustrezen obrazec in navedete svoje ime in telefonsko številko.

V nekaj urah vas bo operater kontaktiral po telefonu in vam posredoval   podrobnosti o pošiljki   . Poudariti je treba, da     po telefonu   ne bomo zahtevali nobenih občutljivih podatkov , plačilo pa bo opravljeno ob dostavi. Trenutno je možno koriščenje   popusta   -50% na osnovno ceno.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vložiť komentár