Oculear, prevara? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Oculear je blagovna znamka kapljic za oči, ki se uporabljajo za lajšanje suhih oči in zmanjšanje draženja.

Kapljice za oči so oftalmološka raztopina, ki zagotavlja hidracijo in olajšanje utrujenim in suhim očem.

Bolezen suhega očesa je pogosto stanje, ki se pojavi, ko solze ne morejo pravilno mazati oči.

Kaj je suho oko?

Suho oko se pojavi, ko oči ne proizvajajo dovolj solz, da bi ostale mokre, ali ko solze ne delujejo pravilno. To lahko  povzroči nelagodje v očeh in v nekaterih primerih tudi težave z vidom.

Suho oko je pogosto in vsako leto prizadene milijone Američanov. Dobra novica je, da če imate sindrom suhega očesa, lahko storite veliko stvari, da bodo vaše oči zdrave in udobne.

Kakšni so simptomi suhega očesa?

Suho oko lahko povzroči:

 • Občutek praskanja, kot da bi bilo nekaj v očesu
 • Zbadanje ali pekoč občutek v očesu
 • Rdeče oči
 • Občutljivost na svetlobo
 • Zamegljen vid
 • Varcosin

Ali sem v nevarnosti za suho oko?

Vsakdo lahko razvije sindrom suhega očesa, vendar je verjetnost za pojav suhega očesa večja, če:

 • Stari so 50 let ali več
 • Ženske so
 • Nosite kontaktne leče
 • Ne uživajte dovolj vitamina A (najdete ga v živilih, kot so korenje, brokoli in jetra) ali omega-3 maščobnih kislin (najdete jih v ribah, orehih in  rastlinskih oljih)
 • Imate določene avtoimunske bolezni, kot sta lupus ali Sjögrenov sindrom

Kaj povzroča suhe oči?

Običajno žleze nad očmi proizvajajo solze, zaradi česar se oči zmočijo. Suho oko se pojavi, ko solze ne opravijo svoje naloge. To lahko pomeni:

 • Vaše žleze ne proizvajajo dovolj solz, da bi ohranile vlažnost vaših oči
 • Tvoje solze se prehitro posušijo
 • Tvoje solze preprosto ne delujejo dovolj dobro, da bi ohranile mokre oči

Preberite več o vzrokih za suho oko

Kaj je Oculear in čemu je namenjen?

Kapljice za oko so vrsta kapljic za oči, ki so namenjene izboljšanju zdravja oči. Te kapljice za oko vsebujejo posebne sestavine, ki pomagajo pri vlaženju, mazanju in zaščiti vaših oči. Ocular se uporablja za lajšanje simptomov suhega očesa, draženja, rdečine in utrujenosti oči. Uporablja se lahko tudi za preprečevanje in zdravljenje očesnih bolezni, kot sta konjunktivitis in blefaritis.

Predvidena uporaba

Tukaj je seznam situacij, v katerih so priporočljive kapljice za oko Oculear:

 • Suhe oči : Ko čutite občutek suhih oči, še posebej, če delate več ur pred zaslonom ali v klimatiziranem okolju.
 • Draženje oči : Če občutite rdečico, srbenje ali pekoč občutek v očeh zaradi dejavnikov, kot so prah, dim, cvetni prah ali drugi alergeni.
 • Naprezanje oči : Po dolgotrajni uporabi elektronskih naprav, kot so računalniki, mobilni telefoni ali tablice, ki lahko povzročijo utrujenost oči in nelagodje.
 • Konjunktivitis : če imate konjunktivitis, okužbo oči, ki povzroča rdečico, izcedek in srbenje, lahko kapljice za oči pomagajo pri lajšanju simptomov.
 • Blefaritis : če imate blefaritis, ki je vnetje vek, ki povzroča rdečico, luščenje in srbenje, vam lahko kapljice za oko pomagajo ublažiti nelagodje.

Kako deluje Oculear?

Kapljice za oko delujejo na več načinov za olajšanje in izboljšanje zdravja oči. Te kapljice za oči vsebujejo posebne sestavine, ki imajo naslednje učinke:

 • Hidracija: Oculear pomaga navlažiti površino očesa, ker vsebuje sestavine, ki posnemajo lastnosti naravnih solz. To pomaga ublažiti občutek suhih oči in ohranja vaše oči navlažene.
 • Vlaženje: kapljice za oči pomagajo navlažiti površino očesa, kar je koristno za ljudi, ki doživljajo nelagodje zaradi trenja, ki ga povzročajo suhe oči. Mazanje, ki ga zagotavlja Oculear, pomaga zmanjšati trenje med veko in površino očesa, kar zagotavlja olajšanje in udobje.
 • Zaščita: Okular lahko tudi pomaga zaščititi oči pred zunanjimi dražilnimi dejavniki. Z ustvarjanjem zaščitne plasti na površini očesa lahko te kapljice pomagajo preprečiti draženje, ki ga povzročajo prah, dim ali drugi alergeni v okolju.

Sestavine za oči (sestava)

Tukaj je seznam sestavin v kapljicah za oko Oculear in delovanje vsake od njih:

 • Izvleček plodov aronije: Izvleček plodov aronije je povezan z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi, ki lahko pomagajo pri zaščiti in ohranjanju zdravja oči. Nekatere raziskave kažejo, da ima lahko uživanje aronije pozitivne učinke na zdravje oči, kot je zmanjšanje oksidativnega stresa in preprečevanje s starostjo povezanih očesnih bolezni (Vir: Študija o antioksidativnem in protivnetnem delovanju izvlečka plodov aronije).
 • Izvleček šipka: izvleček šipka je bogat z antioksidanti in vitaminom C, kar lahko pomaga ohranjati zdravje oči in zmanjša tveganje za očesne bolezni, povezane s staranjem. Nekatere študije so pokazale, da ima lahko izvleček šipka protivnetne in antioksidativne lastnosti, ki so koristne za zdravje oči (vir: Študija o antioksidativnem in protivnetnem potencialu izvlečka šipka).
 • Izvleček cvetov ognjiča: izvleček cvetov ognjiča se tradicionalno uporablja za zdravljenje vnetij in pospeševanje celjenja ran. V kontekstu zdravja oči se domneva, da ima pomirjujoče lastnosti in lahko pomaga pri lajšanju draženja in rdečice oči (Vir: Protivnetni učinki ognjiča v eksperimentalnih modelih).
 • Izvleček sadja brusnice: Izvleček sadja brusnice je povezan s koristmi za zdravje oči zaradi vsebnosti antioksidantov, zlasti antocianinov. Ti antioksidanti lahko pomagajo zaščititi vaše oči pred poškodbami prostih radikalov in izboljšajo vid v slabih svetlobnih pogojih (Vir: Učinki izvlečka borovnice na vid in zdravje oči).
 • Cink: Cink je esencialni mineral, ki ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja oči. Dokazano je, da ima cink antioksidativne in protivnetne učinke ter lahko pomaga pri preprečevanju očesnih bolezni, kot je starostna degeneracija makule (vir: Učinki cinka na zdravje oči).
 • Vitamin B2: Vitamin B2, znan tudi kot riboflavin, je bistven za zdravje oči. Dokazano je, da ima vitamin B2 antioksidativne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju sive mrene in drugih očesnih bolezni (vir: Učinek riboflavina pri preprečevanju očesnih bolezni).

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti zdravila Oculear

Tukaj je seznam prednosti kapljic za oko Oculear:

 • Lajšanje suhih oči: Oculear ohranja vaše oči hidrirane in navlažene ter lajša simptome suhih oči, kot so pekoč občutek, srbenje ali draženje.
 • Izboljšajte udobje oči: Te kapljice za oči pomagajo zmanjšati nelagodje, ki ga povzročajo zunanji dejavniki, kot so dolgotrajna uporaba računalniških zaslonov, suho ali prašno okolje in nošenje kontaktnih leč.
 • Zaščita in preprečevanje: Oculear ustvari zaščitni film na površini očesa, ki pomaga zaščititi oči pred dražilnimi snovmi, kot so prah, dim in alergeni. Poleg tega lahko njegove antioksidativne sestavine pomagajo preprečiti s starostjo povezane očesne bolezni.
 • Izboljšan vid: Očesne sestavine, kot sta izvlečka brusnice in šipka, lahko blagodejno vplivajo na zdravje vida, saj pomagajo izboljšati vid in prilagoditev na slabe svetlobne razmere.
 • Enostavna uporaba: Kapljice za oči so v priročni posodici s kapalnim sistemom, ki olajša aplikacijo in natančno odmerjanje.

Okular, navodila za uporabo, letak, priročnik

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Spodaj so možne kontraindikacije ali opozorila za kapljice za oko Oculear:

 1. Preobčutljivost ali alergija na katerokoli sestavino zdravila: Če veste ali sumite, da ste alergični ali preobčutljivi na katero koli sestavino zdravila Oculear, se izogibajte njegovi uporabi in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
 2. Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, se posvetujte s svojim zdravnikom, da oceni možna tveganja in koristi pred uporabo katerega koli zdravila, vključno z Oculear kapljicami za oko.
 3. Resne očesne bolezni: Če imate kakršno koli resno ali dolgotrajno očesno bolezen, se pred uporabo zdravila Oculear posvetujte z oftalmologom, saj bo morda potrebno posebno zdravljenje ali dodaten nadzor.
 4. Dolgotrajna uporaba ali zloraba: Če imate vztrajne simptome suhih oči ali druge težave z očmi, poiščite zdravniško pomoč za pravilno diagnozo. Dolgotrajna ali prekomerna uporaba kapljic za oko lahko prikrije osnovne bolezni in odloži pravilno zdravljenje.

Kako uporabljati, kako jemati

Tu so navodila za uporabo kapljic za oko Oculear:

 1. Oculear je popolnoma naraven izdelek, kar pomeni, da deluje s kumulativnim učinkom.
 2. Za uporabo je priporočljivo zaužiti 15 do 20 kapljic z vodo ali zmešati z drugo pijačo.
 3. Najbolje je, da kapljice vzamete na prazen želodec ali vsaj pol ure pred obrokom, saj tako omogočite boljšo absorpcijo učinkovin.
 4. Potek zdravljenja je predviden za tri mesece. V posameznih primerih pa je možno rok uporabe podaljšati.
 5. Pred uporabo izdelka obvezno preberite podrobnejša navodila proizvajalca.

Rezultat uporabe Oculear

Tukaj je seznam možnih rezultatov ali koristi, ki jih lahko dobite z uporabo Oculearja:

 • Lajšanje suhih oči: Ocular lahko pomaga pri lajšanju simptomov suhih oči, kot so pekoč občutek, draženje, srbenje in rdečina.
 • Vlaženje in hidracija: Te kapljice za oči zagotavljajo hidracijo in hidracijo ter pomagajo ohranjati vaše oči udobne in zaščitene pred izsušitvijo.
 • Izboljšano vidno udobje: uporaba očal Oculear lahko pomaga izboljšati vidno udobje, zlasti v pogojih nizke vlažnosti ali pri dolgotrajni uporabi računalniških zaslonov.
 • Zaščita oči: Oculear ustvari zaščitno plast na površini očesa, ki pomaga zaščititi oči pred dražilnimi dejavniki iz okolja, kot so prah, dim in alergeni.
 • Izboljšana kakovost življenja: Z lajšanjem simptomov suhih oči in zagotavljanjem vidnega udobja lahko Oculear prispeva k boljši splošni kakovosti življenja.

Resnična mnenja in negativni komentarji s foruma o Oculearju

»Pozdravljeni, ime mi je Juan in star sem 65 let. Želim deliti svojo izkušnjo s kapljicami za oko Oculear. Odkar sem jih začel uporabljati, sem opazil izrazito izboljšanje suhih oči, ki sem jih imel prej. Moje oči so bile razdražene in utrujene, zlasti po dolgotrajnem branju ali gledanju televizije. Vendar pa po uporabi Oculearja čutim takojšnjo hidracijo in olajšanje. Poleg tega se moje oči čez dan počutijo bolj udobno in manj razdražene. Zelo sem zadovoljen z rezultati in priporočam Oculear vsakomur, ki išče pomoč pri suhih očeh. Hvala Oculear za izboljšanje moje kakovosti življenja!«

Resnična mnenja in negativni komentarji s foruma o Oculearju

»Star sem 45 let in sem taksist. Želim deliti svojo izkušnjo s kapljicami za oko Oculear. Dolge ure za volanom lahko povzročijo suhe in utrujene oči, kar vpliva na moje udobje in učinkovitost pri delu. Odkar sem začel uporabljati Oculear, sem opazil veliko razliko. Moje oči so bolj hidrirane in spočite, kar mi omogoča, da se bolje osredotočim na cesto. Poleg tega Oculear pomirja razdraženost, ki ste jo občutili ob koncu dneva. Z rezultati sem zelo zadovoljen in bi Oculear zagotovo priporočil drugim voznikom ali ljudem, ki veliko časa preživijo za volanom. Hvala Oculear, ker skrbite za moje oči med vožnjo!«

Oculear cena, Uradna spletna stran proizvajalca – popust, Kje kupiti

Izdelek je zdaj v akciji. Poleg tega proizvajalec ponuja 50% popust. Če želite oddati naročilo, pojdite na uradno spletno stran proizvajalca. Promocijska koda ni potrebna. Preprosto oddajte naročilo na spletnem mestu in upravitelj vas bo kontaktiral, da potrdi podrobnosti. Upoštevajte, da je število izdelkov, ki jih zajema promocija, omejeno in ponudba velja omejen čas. Plačilo se izvrši ob dostavi.

1 komentár k “Oculear, prevara? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti”

Vložiť komentár