SlimellaFIT, goljufija? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Kapsule za hujšanje SlimellaFIT je naravni dodatek, ki pomaga učinkovito izgorevati maščobno tkivo in nadzorovati apetit. Te kapsule vsebujejo skrbno izbrane sestavine, ki podpirajo hujšanje na varen in zdrav način.

Več kot 2 od 3 žensk v Evropi sta predebeli ali debeli.  Prekomerna teža vodi do številnih bolezni, ki prizadenejo ženske, kot so bolezni srca, sladkorna bolezen in številni raki. Pogovor z zdravnikom ali medicinsko sestro o vaši teži je lahko težaven. Zdravnik ali medicinska sestra, s katerim se dobro počutite, je lahko močan partner pri doseganju bolj zdrave telesne teže.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako vem, ali sem predebel ali debel?

Z indeksom telesne mase (ITM) lahko ugotovite, ali je vaša teža znotraj zdravega ali nezdravega območja. ITM je orodje, ki se uporablja za oceno telesne maščobe. Poiščite svoj ITM tako, da vnesete svojo višino in težo v  kalkulator ITM  Centra za nadzor in preprečevanje bolezni.

 • Ženske, katerih ITM je med 25 in 29,9, veljajo za prekomerno telesno težo.
 • Ženske z BMI 30 ali več so debele.

ITM vam daje dobro predstavo o tem, kako zdrava je vaša teža. Vendar to ne pove celotne zgodbe. ITM nekaterih ljudi je manj natančen kot drugi. Na primer, če ste zelo mišičasti, ste morda zdravi, tudi če je vaš ITM večji od 25. To je zato, ker mišice tehtajo več kot maščoba.

Drug način za preverjanje, ali imate zdravo težo, je merjenje obsega pasu (razdalja okoli pasu). Znanstveniki in zdravniki se strinjajo, da so ženske z obsegom pasu, večjim od 35 palcev, bolj izpostavljene številnim zdravstvenim težavam, ki jih povzročajo prekomerna telesna teža ali debelost.

prekomerno telesno težo

https://www.timesnownews.com/health/article/overweight-or-dangerously-obese-doctor-explains-what-fat-fit-weight-loss-cholesterol-diabetes-hypertension/856746

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj povzroča debelost?

Debelost se razvije, ko telo    sčasoma shrani več kalorij , kot jih porabi. Vaše telo potrebuje kalorije (ter bistvene vitamine, minerale in druga hranila), da lahko pravilno deluje in je aktivno. Toda če vaše telo shrani več kalorij, kot jih porabi, se zredite.

Znanstveniki vedo, da okolje, v katerem se človek zadržuje vse življenje, lahko vpliva na pojav debelosti. Čeprav je res, da ima to, kar jeste, pomembno vlogo pri pridobivanju ali izgubi teže, lahko druga področja vašega življenja, na katera nimate vpliva, povečajo verjetnost, da boste postali debeli. Izvedite več o tem, kako kraj bivanja vpliva na vašo težo  .

Ali prekomerna teža in debelost prizadeneta nekatere ženske bolj kot druge?

Ženske vseh starosti, ras in narodnosti trpijo zaradi prekomerne telesne teže in debelosti. Vendar sta prekomerna teža in debelost pogostejši v nekaterih skupinah:

 • Približno 4 od 5  črnih ali afroameriških žensk   ima prekomerno telesno težo ali je debelo.
 • Več kot 3 od 4   latinoamerikank ali latinskoameriških žensk   ima prekomerno telesno težo ali je debelo.
 • Lezbijke in biseksualne ženske   imajo večjo verjetnost, da bodo imele prekomerno telesno težo ali so debele kot heteroseksualne ženske. 

Na prekomerno telesno težo in debelost vpliva veliko dejavnikov, vključno z  družinskim ozadjem, preteklimi dogodki  in  krajem bivanja  .

Če vas skrbi vaša telesna teža, se posvetujte z zdravnikom ali medicinsko sestro. Obstaja nekaj dejavnikov tveganja za prekomerno telesno težo in debelost, ki jih ni mogoče nadzorovati. Vendar pa vam zdravnik ali medicinska sestra lahko priporočita prehranjevalne navade in telesno dejavnost, ki vam bodo pomagale doseči bolj zdravo težo. Poleg tega lahko nekatera zdravila povzročijo povečanje telesne mase ali otežijo hujšanje. Če menite, da zdravilo vpliva na vašo telesno težo, se posvetujte z zdravnikom ali medicinsko sestro. Lahko poskusite z drugim zdravilom.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

SlimellaFIT

Kaj je SlimellaFIT in čemu je namenjen?

Kapsule SlimellaFIT so izdelek, posebej zasnovan za podporo procesu hujšanja. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki podpirajo izgorevanje maščob, pospešujejo metabolizem in zmanjšujejo apetit ter učinkovito pospešujejo hujšanje.

Predvidena uporaba

Tu je seznam situacij, v katerih je priporočljiva uporaba kapsul za hujšanje SlimellaFIT :

 • Ko želite začeti s programom hujšanja in iščete naravni dodatek, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje.
 • Če ste neuspešno preizkušali druge metode hujšanja in iščete učinkovito alternativo.
 • Ko želite pospešiti metabolizem za učinkovitejše izgorevanje maščob.
 • Če imate težave z nadzorom apetita in potrebujete dodatek, ki vam bo pomagal do občutka sitosti.
 • Če želite doseči hitrejše in vidnejše rezultate v procesu hujšanja.
 • Ko potrebujete dodatno energijo, da ostanete aktivni med vadbo.
 • Če iščete naravno in varno možnost, ki bo dopolnila vaš zdrav življenjski slog in prehranjevalne navade.

Kako deluje SlimellaFIT ?

SlimellaFIT je dodatek za hujšanje, ki deluje na več načinov in pomaga pri procesu hujšanja:

 1. Izgorevanje maščob: kapsule SlimellaFIT vsebujejo sestavine, ki pomagajo pospešiti metabolizem in tako olajšajo izgorevanje maščob, shranjenih v telesu. To lahko prispeva k zmanjšanju velikosti in izgubi teže.
 2. Nadzor apetita: Nekatere sestavine v Slimella FIT imajo lastnosti zaviranja apetita, kar pomaga nadzorovati željo in prekomerno uživanje hrane. To je lahko še posebej koristno za ljudi, ki se borijo s čustvenim prehranjevanjem ali nezdravimi prehranjevalnimi navadami.
 3. Dvig energije: SlimellaFIT vsebuje sestavine, ki lahko zagotovijo dodaten dvig energije. To vam bo pomagalo ostati aktivni in polni energije ves dan, kar lahko spodbuja vadbo in izgorevanje kalorij.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

SlimellaFIT

SlimellaFIT Sestavine (sestava)

Tukaj je seznam sestavin SlimellaFIT kapsul za hujšanje :

 • Izvleček zelenega čaja : izvleček zelenega čaja je znan po svojih antioksidativnih in termogenih lastnostih. Študije so pokazale, da lahko zeleni čaj pomaga povečati izgorevanje maščob in presnovo ter zmanjšati telesno težo.
 • Brezvodni kofein : kofein je stimulans, ki lahko poveča energijo, izboljša koncentracijo in pospeši presnovo. Študije so pokazale, da lahko kofein pomaga pri izgubi teže s pospeševanjem oksidacije maščob in zmanjšanjem apetita.
 • L-karnitin : L-karnitin je aminokislina, ki ima pomembno vlogo pri transportu maščobnih kislin v celice za kasnejšo uporabo kot vir energije. Študije so pokazale, da lahko dodatek L-karnitina poveča oksidacijo maščob in prispeva k izgubi teže.
 • Izvleček sadja garcinie cambogia : izvleček garcinie cambogia se pogosto uporablja v izdelkih za hujšanje zaradi vsebnosti hidroksicitronske kisline (HCA), ki je povezana z zaviranjem apetita in zaviranjem kopičenja maščob.

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti SlimellaFIT

Tukaj je seznam glavnih prednosti SlimellaFIT kapsul za hujšanje :

 • Pomaga pri izgorevanju maščobe: SlimellaFIT je zasnovan tako, da spodbuja izgorevanje maščobe, shranjene v telesu, kar lahko prispeva k izgubi teže.
 • Nadzor apetita: Sestavine SlimellaFIT lahko pomagajo zmanjšati apetit in žejo, kar olajša nadzor nad vnosom hrane in izogibanje odvečnim kalorijam.
 • Pospešuje metabolizem: sestavine SlimellaFIT imajo termogene lastnosti, ki lahko pospešijo metabolizem in s tem prispevajo k povečanemu izgorevanju kalorij.
 • Poveča energijo: SlimellaFIT vsebuje sestavine, ki lahko zagotovijo dodatno energijo, vam pomagajo ostati aktivni čez dan in vitalno opravljati dnevne aktivnosti.
 • Izboljša razpoloženje: Nekatere sestavine v SlimellaFIT pozitivno vplivajo na razpoloženje, lahko pomagajo zmanjšati raven stresa in izboljšati čustveno počutje med procesom hujšanja.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

SlimellaFIT način uporabe, zloženka, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Upoštevajte, da čeprav so kapsule za hujšanje SlimellaFIT naravni izdelek, lahko obstajajo nekatere kontraindikacije in previdnostni ukrepi, ki jih je treba upoštevati. Spodaj so možne kontraindikacije:

 • Nosečnost in dojenje: Med nosečnostjo in dojenjem se je priporočljivo izogibati uporabi shujševalnih prehranskih dopolnil, vključno s Slimella-FIT . V tem obdobju se pred jemanjem katerega koli izdelka posvetujte s svojim zdravnikom.
 • Že obstoječe zdravstvene težave: Ljudje z obstoječimi zdravstvenimi težavami, kot so bolezni srca, visok krvni tlak, motnje ščitnice ali druge zdravstvene težave, se morajo posvetovati z zdravnikom, preden začnejo s kakršnim koli programom hujšanja ali jemanjem dodatkov.
 • Preobčutljivost ali alergija na sestavine: Nekateri ljudje so lahko preobčutljivi ali alergični na sestavine, ki jih vsebuje Slimella-FIT . Če opazite kakršnekoli neželene učinke, kot so izpuščaj, težave z dihanjem ali oteklina, prenehajte uporabljati izdelek in takoj poiščite zdravniško pomoč.

Kako uporabljati, kako jemati

Pri uporabi shujševalnih kapsul SlimellaFIT upoštevajte priporočila proizvajalca, v primeru posebnih dvomov pa se posvetujte z zdravnikom. Tukaj je splošni vodnik za uporabo SlimellaFIT :

 • Odmerjanje: Priporočeni odmerek se lahko razlikuje, zato upoštevajte navodila na embalaži izdelka. Na splošno je priporočljivo zaužiti 1 kapsulo na dan, po možnosti z vodo, približno 30 minut pred glavnim obrokom.
 • Urnik: Priporočljivo je vzpostaviti reden urnik jemanja kapsul. To vam bo pomagalo ostati dosleden in povečati prednosti vašega izdelka.
 • Združljivost: Za najboljše rezultate je pomembno, da ste dosledni in kapsule jemljete po navodilih. Izogibajte se izpuščanju odmerkov in ne prekoračite priporočenega odmerka.
 • Hidracija: Pri uporabi kapsul ne pozabite na ustrezno hidracijo. Čez dan pijte dovolj vode, da telesu pomagate predelati hranila in ohranite splošno dobro zdravje.
 • Zdrav način življenja: Ne pozabite, da kapsule za hujšanje SlimellaFIT ne nadomeščajo zdravega načina življenja. Za čim večji učinek je priporočljiva uravnotežena prehrana in redna telesna aktivnost.
SlimellaFIT

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Učinek uporabe SlimellaFIT

Tukaj je seznam možnih učinkov, ki jih lahko dosežete z uporabo kapsul za hujšanje Slimella-FIT :

 • Hujšanje: SlimellaFIT je zasnovan tako, da podpira proces hujšanja s spodbujanjem izgorevanja maščob in zmanjšanjem apetita. Z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo lahko dosežete pomembne rezultate pri izgubi teže.
 • Zmanjšanje velikosti: redna uporaba SlimellaFIT lahko pomaga zmanjšati velikost tako, da pomaga odstraniti nakopičeno maščobo na problematičnih predelih, kot so trebuh, stegna in boki.
 • Izboljšana telesna sestava: Poleg izgube teže lahko Slimella-FIT pomaga izboljšati telesno sestavo s povečanjem razmerja med mišično maso in maščobnim tkivom.
 • Povečana energija: Sestavine v SlimellaFIT lahko zagotovijo dodaten dvig energije, ki vam lahko pomaga vzdrževati ustrezno raven telesne dejavnosti med procesom hujšanja.
 • Izboljšano splošno počutje: Z doseganjem zdrave izgube teže se veliko ljudi izboljša splošno počutje, vključno z večjo samozavestjo, večjim zadovoljstvom s svojim videzom in izboljšanim razpoloženjem.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Želim deliti svojo izkušnjo s kapsulami za hujšanje SlimellaFIT . Kot učiteljica sem nenehno zaposlena in težko najdem čas za redno telovadbo. Potem ko sem poskusil več metod hujšanja brez uspeha, sem se odločil poskusiti te kapsule in zelo sem vesel, da sem. Odkar jemljem SlimellaFIT, sem opazil občutno zmanjšanje apetita in povečanje energije čez dan. V samo dveh mesecih sem izgubila 5 kilogramov, počutim se bolj samozavestno in fit. SlimellaFIT iskreno priporočam vsem, ki iščejo učinkovito rešitev za varno hujšanje!«

»S tabo želim deliti svoje izkušnje s kapsulami za hujšanje SlimellaFIT . Kot arhitekta me delo požre in pogosto nimam časa za redno telovadbo. Ko sem spoznala različne izdelke za hujšanje, sem se odločila preizkusiti SlimellaFIT in z rezultati sem zelo zadovoljna. V treh mesecih sem izgubila 8 kilogramov, opazila zmanjšanje apetita in več energije čez dan. SlimellaFIT mi je zelo pomagal na poti do zdrave telesne teže in vesel sem, da ga lahko uporabljam še naprej. Priporočam vsem, ki iščete učinkovit in varen način za hujšanje!«

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár