INSUNOL – goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

INSUNOL je formula naravnega  prehranskega dopolnila , ki ga lahko uživate vsak dan kot dopolnilo k zdravi in ​​prilagojeni prehrani. Aktiven življenjski slog in premagovanje boja proti sladkorni bolezni in glikemičnim nihanjem, za katerega se je v zadnjih mesecih odločilo že veliko kupcev.

Izbor aktivnih sestavin v kapsulah lahko podpira dobro počutje presnovnih funkcij, absorpcijo sladkorjev in ravni glukoze  v krvi  . Kakšne so njegove prednosti in kje kupiti INSUNOL? Vse informacije boste našli v tem članku!

Kaj lahko jeste s sladkorno boleznijo tipa 1?

Ničesar ne morete jesti, če imate tip 1. Različna živila na različne načine vplivajo na vašo raven glukoze v krvi, predvsem glede na to, kako hitro sproščajo ogljikove hidrate in sladkor v krvni obtok. Ne gre vedno za to, kaj jeste, ampak za razumevanje, koliko inzulina potrebujete, da ohranite  raven glukoze v krvi v ciljnem območju  po jedi.

To pomeni, da morate vedeti, koliko ogljikovih hidratov vsebuje vaša hrana in pijača. To se imenuje  štetje ogljikovih hidratov  .

Vaša ekipa za sladkorno bolezen vam bo povedala, koliko insulina morate vzeti na gram ogljikovih hidratov, da boste lahko nato izračunali, koliko insulina morate vzeti. To se imenuje  razmerje med insulinom in ogljikovimi hidrati  .

Preverite tudi: InsuLevel, Gluconol

Kako to, kar jem, vpliva na mojo sladkorno bolezen tipa 1?

Sladkorne bolezni tipa 1 ne povzroča nezdrava prehrana ali karkoli, kar je povezano s hrano – je avtoimunska bolezen, ki se pojavi iz razlogov, ki jih še ne razumemo povsem, zato je naše  imunološko testiranje  tako pomembno.

V nekaterih primerih je mogoče sladkorno bolezen tipa 2 spraviti v remisijo s spremembo življenjskega sloga, vendar to ne velja za sladkorno bolezen tipa 1, za katero ni zdravila (zato ga raziskujemo, da bi ga našli  )  .

To, kar jeste, ne bo spremenilo vašega tipa 1, vendar lahko vaše odločitve privedejo do stabilnejše ravni glukoze v krvi in ​​zmanjšajo tveganje za  zaplete ,  kot je  srčna bolezen  .

INSUNOL, kaj je to?

Novi INSUNOL  je  prehransko dopolnilo  z naravno formulo, ki je primerno za vsakodnevno uživanje kot dopolnilo k zdravi in ​​individualizirani prehrani, aktivnemu življenjskemu slogu in zdravljenju v boju proti glikemičnim nihanjem  in sladkorni bolezni  , za katerega se v zadnjih mesecih odloča že veliko kupcev. .

Za njegov nakup ni potreben zdravniški recept, vsako pakiranje pa vsebuje  20 kapsul , ki jih je zaradi notranjega pretisnega omota, ki ohranja svežino, enostavno shraniti na sobni temperaturi. Aktivne sestavine v kapsulah lahko podpirajo dobro počutje telesa in podpirajo glavne  presnovne funkcije  , normalizacijo  glikemije v krvi in ​​urinu,   absorpcijo hranil in ogljikovih hidratov ter delovanje trebušne slinavke in jeter. 

INSUNOL l se lahko izkaže kot idealna dnevna izbira za ženske in moške, za kratek, srednji ali daljši čas, odvisno od posameznega primera. 

Glikemična nihanja in sladkorna bolezen

V primeru nihanja glikemije in zvišanja ravni sladkorja v krvi je potrebna sprememba življenjskega sloga in prehrane, vse do uporabe farmakološke terapije v primeru ugotovljene sladkorne bolezni. Med najbolj ogrožene osebe so starejši od 30 let, ljudje s prekomerno telesno težo, dedni bolniki, ljudje s stresom, avtoimunskimi boleznimi in boleznimi trebušne slinavke. 

Zakaj je vredno izbrati to prehransko dopolnilo?

To prehransko dopolnilo lahko jemljete poleg spodaj navedenih dnevnih zdravil:

  • aktiven in zdrav način življenja
  • prilagojena prehrana za nadzor ravni sladkorja in sproščanje glukoze v krvi in ​​urinu
  • potrebna medicinska oskrba v patoloških primerih sladkorne bolezni

Formula INSUNOL je zelo prepoznavna zaradi naravnega izbora učinkovin in pomanjkanja drugih umetnih, kemičnih, živalskih in GSO substanc. 

 INSUNOL

Notranje učinkovine 

Kapsule vsebujejo naravne aktivne sestavine, kot je  oljni izvleček CBD  (ki se lahko izkaže kot dobro dopolnilo prilagojeni prehrani in zdravljenju sladkorne bolezni ter lahko pomaga normalizirati glikemične vrednosti, dobro delovanje trebušne slinavke in jeter, presnovne, cirkulacijske in kardiovaskularne funkcije). 

Njegovo celotno formulo lahko vidite v letaku (če je pakirano) ali v razdelku z informacijami na etiketi. 

Njegove prednosti 

INSUNOL lahko uporabljate redno, vsak dan v pravih odmerkih, da poskusite izkoristiti vse lastnosti, ki jih vsebuje njegova formula, ki lahko pomagajo spodbujati dobro počutje telesa, podpirati delovanje presnove, trebušne slinavke, jeter, krvnega obtoka in delovanje srca in ožilja, dobro počutje vrednosti glukoze v krvi in ​​urinu. 

Priporočeni odmerek 

Jemanje prehranskega dopolnila vključuje: 

  • 1-2 krat na dan
  • 1 kozarec vode za lažje požiranje 
  • jemljite adaptirano mleko z glavnimi obroki 
  • sledite odmerku za priporočeni 90-dnevni ciklus.

INSUNOL: ocene strank 

»INSUNOL je prehransko dopolnilo, ki sem ga izbrala kot dopolnitev zdravniškega svetovanja in zdravljenja v boju proti glikemičnim nihanjem. Poleg tega, odkar vodim bolj zdrav in aktiven življenjski slog, se počutim bolje in formula mi pomaga podpirati dobro počutje glavnih telesnih funkcij.”

»Sladkorna bolezen je v moji družini, zato sem se v podporo zdravi prehrani in ciljni zdravstveni oskrbi odločila tudi za naravno prehransko dopolnilo, kot je INSUNOL, ki ga priporočam vsem.«

»Zelo sem zadovoljna z nakupom, saj mi prehransko dopolnilo INSUNOL, ki ga jemljem vsak dan kot dodatek medicinskim tretmajem v boju proti nihanjem glikemije, uravnoteženemu in aktivnemu življenjskemu slogu pomaga podpirati dobro počutje presnovnih in cirkulacijskih funkcij ter normalizirati glukozo v krvi. stopnje.“ 

 INSUNOL

Kakšne so kontraindikacije?

V posebnih primerih je bolje, da pripravka ne uporabljate, na primer nosečnost, alergije na učinkovine. V primeru kroničnih bolezni in sladkorne bolezni lahko prehransko dopolnilo nadzoruje zdravnik. 

Kakšna je cena in kje kupiti INSUNOL

Nakup INSUNOL je možen samo preko spleta na uradni spletni strani proizvajalca, kjer najdete vsa informativna gradiva in popust:  1 paket 20 kapsul za samo  (za vse prve kupce velja 50% popust)! 

Vložiť komentár