Disclaimer

Podatki na spletni strani zoob-oljke.si so zgolj orientacijski in se lahko spremenijo ali izbrišejo brez predhodnega obvestila. V nobenem primeru ga ne smemo razumeti kot diagnozo ali zdravniško priporočilo. Za pravilno diagnozo in zdravljenje je ključen posvet s splošnim zdravnikom ali specialistom.

Zelo priporočljivo je, da za kakršne koli pomisleke ali vprašanja v zvezi z uporabo prehranskih dopolnil, zdravil ali medicinskih pripomočkov poiščete nasvet zaupanja vrednega zdravnika ali zdravstvenega delavca. Čeprav informacije na spletnem mestu temeljijo na temeljitih študijah in zanesljivih virih, ni zagotovljeno, da so izčrpne ali popolnoma točne.

Lastniki spletnega mesta, uredniki in avtorji ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi nepravilne uporabe informacij, predstavljenih na spletnem mestu. Bistveno je razumeti, da so posredovane informacije zgolj informativne narave in ne nadomeščajo neposrednega pogovora z zdravnikom. Za natančno in pravilno diagnozo in zdravljenje je nujno, da se posvetujete z usposobljenim zdravnikom.