DayBurner, goljufije? Negativne ocene, forumi, lekarna, cena, viri

DayBurner  je orodje, s katerim lahko končno stopite v stik s svojim telesom preko naravnega in funkcionalnega  hujšanjaPoglejmo, kaj je to podrobno.

Dejstva o debelosti

Prekomerna telesna teža in debelost sta eden izmed vodilnih vzrokov smrti, ki jih je mogoče preprečiti po vsem svetu. Debelost je kronična bolezen, ki lahko resno vpliva na vaše zdravje.  

Prekomerna teža pomeni, da imate večjo telesno težo, debelost pa pomeni, da imate veliko odvečne telesne maščobe. Prekomerna telesna teža   ali   debelost   povečujeta tveganje za zdravstvene težave. Sem spadajo koronarna srčna bolezen, sladkorna bolezen tipa 2, astma, visok holesterol, osteoartritis, visok krvni tlak, apneja med spanjem in nekatere vrste raka.

Strokovnjaki za javno zdravje se strinjajo, da sta   prekomerna telesna teža   in debelost pri nas in po svetu dosegli razsežnosti epidemije. Več kot tretjina odraslih Američanov je debelih. Po najnovejših podatkih Nacionalne raziskave o zdravju in prehrani so ljudje, stari 60 let ali več, pogosteje debeli kot mlajši odrasli. In ta težava zadeva tudi otroke. Približno 20 % otrok in mladostnikov, starih od 2 do 19 let, v ZDA je debelih.

Kdo je debel?

Prekomerna telesna teža in   debelost   sta različni točki na lestvici od premajhne telesne teže do morbidno debelosti. Kje se boste uvrstili na tej lestvici, je odvisno od vašega indeksa telesne mase (ITM).

ITM je merilo vaše teže glede na vašo višino. ITM običajno daje dobro predstavo o tem, koliko telesne maščobe imate. Vaš zdravnik uporablja BMI za določitev tveganja za bolezni, povezane z debelostjo. Občasno imajo nekateri zelo mišičasti ljudje ITM v območju prekomerne telesne teže. Vendar se ti ljudje ne štejejo za prekomerno telesno težo, ker mišično tkivo tehta več kot maščobno tkivo.

DayBurner

Na splošno velja, da je BMI od 20 do 24,9 idealen za odrasle. ITM nad 25 se šteje za prekomerno telesno težo. Oseba velja za debelo, če je njen ITM večji od 30, za morbidno debelo pa, če je njen ITM 40 ali več.

Na splošno velja, da moška teža ostane enaka po 50. letu in se med 60. in 74. letom pogosto rahlo zmanjša. Nasprotno pa ženska teža narašča do 60. leta, nato pa začne upadati.

Debelost lahko merimo tudi z razmerjem med obsegom pasu in bokov. To je merilno orodje, ki primerja količino maščobe v pasu v primerjavi s količino maščobe v bokih in zadnjici. Obseg pasu je podatek o količini maščobe v trebuhu. Povečana trebušna maščoba je povezana s sladkorno boleznijo tipa 2, visokim holesterolom, visokim krvnim tlakom in srčnimi boleznimi. Obseg pasu, večji od 40 palcev za moške in večji od 35 palcev za ženske, lahko poveča tveganje za bolezni srca in druge bolezni, povezane s težo.

Če imate vprašanja o ohranjanju zdrave telesne teže, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Kaj povzroča debelost?

Debelost je v mnogih pogledih skrivnostna bolezen. Strokovnjaki ne vedo točno, kako telo uravnava težo in telesno maščobo. Vedo pa, da če oseba na dan zaužije več kalorij, kot jih porabi za energijo, se bo zredila.

Toda dejavniki tveganja, ki določajo debelost, so lahko kompleksni. Običajno gre za kombinacijo genov, družbenoekonomskih dejavnikov, metabolizma in življenjskega sloga. Nekatere endokrine motnje, bolezni in zdravila lahko vplivajo tudi na težo osebe.

Dejavniki, ki lahko prispevajo k debelosti, vključujejo naslednje.

genetika

Študije kažejo, da je verjetnost debelosti genetsko prisotna v družinah. Znanstveniki so odkrili več genov, za katere se zdi, da so povezani z debelostjo. Na primer, geni lahko vplivajo na to, kje v telesu je shranjena dodatna maščoba. Vendar pa večina raziskovalcev verjame, da je za povzročitev epidemije debelosti potrebnih več kot en gen. Izvajajo nadaljnje raziskave, da bi bolje razumeli, kako geni in način življenja skupaj povzročajo debelost. Ker družine jedo in opravljajo druge dejavnosti skupaj, imata vlogo tudi okolje in življenjski slog.

Presnovni dejavniki

Način, kako vaše telo uporablja energijo, se razlikuje od načina, kako jo uporablja druga oseba. Presnova in hormoni se razlikujejo od osebe do osebe in ti dejavniki igrajo vlogo pri pridobivanju telesne teže. Primer je grelin, „hormon lakote“, ki uravnava apetit. Raziskovalci so odkrili, da grelin lahko pomaga sprožiti lakoto. Drug hormon, imenovan leptin, lahko zmanjša vaš apetit. Drug primer je sindrom policističnih jajčnikov (PCOS), stanje pri ženskah, ki ga povzročajo visoke ravni nekaterih hormonov. Ženska s PCOS ima večje tveganje za debelost.

Socialnoekonomski dejavniki

Koliko zaslužite, lahko vpliva na to, ali ste debeli. To še posebej velja za ženske. Revne ženske in ženske z nižjim socialno-ekonomskim statusom imajo večjo verjetnost, da bodo debele kot ženske z višjim socialno-ekonomskim statusom. To še posebej velja za manjšinske skupine.

Izbira življenjskega sloga

K debelosti prispevata tako prenajedanje kot premalo gibanja. Toda te izbire življenjskega sloga lahko spremenite. Če veliko vaših kalorij prihaja iz predelane hrane ali hrane z visoko vsebnostjo sladkorja ali maščob, se boste verjetno zredili. Če ne telovadite veliko, boste težko shujšali ali ohranili zdravo težo.

zdravila

Zdravila, kot so kortikosteroidi, antidepresivi in ​​antiepileptiki, lahko povzročijo povečanje telesne mase.

čustva

Čustveno prehranjevanje – jeste, ko ste zdolgočaseni ali živčni – lahko povzroči povečanje telesne mase. K povečanju telesne teže lahko prispeva tudi premalo spanca. Ljudje, ki spijo manj kot 5 ur na noč, imajo večjo verjetnost, da bodo debeli kot ljudje, ki spijo 7 do 8 ur na noč.

Kaj je DayBurner?

DayBurner   je  naravni shujševalni izdelek, ki    na funkcionalen in nestresen način spremlja telo na poti do idealne teže. Njegova sestava je izbrana tako, da prepreči odvečne kilograme, ki se pogosto pojavljajo na pomembnih delih telesa, kot sta zadnjica in trebuh.

Ker je komplementaren, je za doseganje zadovoljivih rezultatov še vedno potrebno kombinirati njegovo uporabo z    optimalnim življenjskim slogom   s prehrano, ki je bolj prilagojena značilnostim telesa, in telesno aktivnostjo, ki ni pretirana, vendar v vsakem primeru stabilna skozi čas.

DayBurner

Ima svoje sestavine

Temeljni vidik tega prehranskega dopolnila, ki    izpolnjuje pričakovanja ljudi, ki se želijo  znebiti  vseh odvečnih kilogramov in doseči idealno telesno kondicijo, je njegova sestava, ki v veliki meri temelji na naravnih sestavinah. Natančneje, pojavljajo se v različnih koncentracijah:

  • Spirulina   . Zlasti ta snov pomaga normalizirati metabolizem pri aktivnosti, s čimer se izboljša sposobnost telesa za izgorevanje maščob. Prav tako krepi imunski sistem in preprečuje občutek lakote, ki je pogosto posledica zaužitja nezdrave hrane pozno popoldne in zjutraj.
  • Papaja. Je sadež, ki se pogosto uporablja v izdelkih za hujšanje, z njim pa lahko dosežemo optimalne rezultate za kožo in lase.
  • Lactobacillus bacillus coagulans. Ta snov je bila vključena, ker uravnava prebavne procese in predvsem vzpostavlja ravnovesje črevesne flore z vsemi koristmi tega primera.
  • Vitamini B2, B5 in B12. To je skupina vitaminov, ki vzpostavljajo ravnovesje nekaterih hormonov, predvsem pa pomagajo telesu pri obnovi poškodovanega tkiva. Nevtralizirajo tudi prisotnost prostih radikalov, ki so odgovorni predvsem za oksidacijo celic.
  • Sojine beljakovine. Te beljakovine pomagajo telesu odstraniti strupene in škodljive snovi, kar zagotavlja, da mišična moč vedno ostane visoka.
  • liofiliziran peteršilj. Običajno se peteršilj uporablja pri kuhanju za dodajanje okusa številnim jedem. Je pa pravzaprav zdravilna rastlina, ki je zelo uporabna pri preprečevanju srčno-žilnih težav in izboljšanju duševnih sposobnosti potrošnika.
  • Izvleček kivija. Gre za izvleček sadja, ki daje energijo, predvsem pa nevtralizira občutek lakote in s tem zmanjšuje apetit.
  • Zeleni čaj. Zeleni čaj je znan po tem, da lahko stabilizira srčno-žilni sistem in hitro odstrani nekatere rakotvorne snovi.

Prednosti DayBurner

Uživanje   DayBurnerja   v skladu z metodami, navedenimi v    brošuri   , in možnost vodenja primernejšega življenjskega sloga sta le dva ključna elementa za hujšanje in doseganje številnih pozitivnih vidikov.

Prvič, ta izdelek podpira metabolizem, omogoča  znatno pospešitev  hitrejšega izgorevanja maščob ter preprečuje celulit in nastajanje maščobnega tkiva na določenih delih telesa.

Prav tako nevtralizira živčno lakoto, ki pogosto vodi v zaužitje veliko več hrane, kot jo telo potrebuje, in  zagotavlja odlično oskrbo z energijo za večjo aktivnost in bistrost pri vseh dnevnih aktivnostih. Neprecenljiva je tudi njegova sposobnost normalizacije črevesne flore in optimizacije prebavnih funkcij telesa.

Kako jemati dodatek DayBurner

Da bi čim bolje ocenili učinkovitost tega naravnega prehranskega dopolnila, je pomembna tudi pravilna uporaba glede na podatke na ovojnini in v navodilu za uporabo. Vzemite dve kapsuli dnevno    z malo vode   .

Priporočljivo je  vzeti prvo kapsulo zjutraj približno pol ure pred zajtrkom in zvečer vedno    pol ure pred    večerjo. Priporočljiv je tudi funkcionalen pristop k vašim potrebam, torej izboljšanje prehrane in kombiniranje telesne dejavnosti, vendar ne intenzivnejše.

Kontraindikacije

DayBurner    je bil zasnovan kot izdelek, ki temelji predvsem na naravnih sestavinah. To pomeni, da    ni kontraindikacij    za uporabo, če so ovrednotene morebitne alergije na sestavine.

Poleg tega   je priporočljivo ustrezno vzdrževanje. Paketa ne postavljajte na vlažno mesto ali ga ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Dejansko lahko v obeh primerih izdelek izgubi svojo učinkovitost.

Med drugim se je vedno dobro posvetovati z zdravnikom, če želite jemati to    naravno prehransko dopolnilo    med dojenjem in med nosečnostjo. Nazadnje, v primeru alergijskih reakcij ali drugih kompenzacij je priporočljivo takoj prekiniti zdravljenje in se za pojasnilo posvetovati z zdravnikom.

Blagajna: Vitasimil, Keto Black

Ocene in komentarji   strank DayBurner

Na žalost problem hujšanja prizadene    veliko ljudi    zaradi preveč sedečega načina življenja ali prehrane, ki ni prilagojena značilnostim in potrebam telesa.

Na spletu ne manjka ljudi, ki so se odločili za zdravljenje z   DayBurnerjem   , predvsem pa so    svoje mnenje pustili  v različnih oblikah, tako da imajo drugi ljudje, ki se soočajo z isto težavo, določeno indikacijo.

Povratne informacije   so zmerno    pozitivne,    čeprav se rezultati lahko razlikujejo glede na številne parametre, vključno s posebnostmi telesa in sposobnostjo vodenja optimalnega življenjskega sloga. Še posebej:

»Gospod, ki je vedno  posebej skrbel    za svoje zdravje in predvsem svojo težo. Na žalost se s staranjem naš metabolizem neizogibno spremeni in večinoma upočasni, kar spremlja pridobivanje telesne teže. To ni samo estetska težava, ampak tudi    preprečevanje    patologij, ki lahko prizadenejo ne samo srčno-žilni sistem, temveč tudi skeletni in mišični sistem. Zato se je odločil, da bo spremenil svoje prehranjevalne navade, zmanjšal količino zaužite hrane in začel    , čeprav zmerno, telovaditi . Vsekakor pohvale vreden odnos, ki pa žal ni prinesel pričakovanih rezultatov, za katere je Renato iskal nove rešitve. Po nekaj mesecih neuspešnih poskusov je    povsem po naključju našel DayBurner . To je bila prava prelomnica v njegovem življenju, kar je pokazal  takojšen    preobrat s postopnim hujšanjem, dokler ni dosegel primerne telesne kondicije, ki mu je omogočala srečno življenje in številne vsakodnevne aktivnosti. Skoraj vsakodnevno jemanje tega dodatka    je pomagalo telesu, da se je znebilo odvečne maščobe. Na podlagi svojih izkušenj se je tudi odločil dati koristen nasvet, tako da je pustil ta komentar na internetu.

„Vedno je bila zelo energična    ženska, ljubiteljica potovanj in telesne dejavnosti na svežem zraku.“ To ji je omogočilo zdravo in uravnoteženo telo. Vendar pa je v zadnjem času, deloma tudi zaradi napredovanja v karieri, prisiljena večino svojega dnevnega časa preživeti za mizo in se ukvarjati z birokratskimi postopki. To je žensko vodilo v bolj    sedeče    življenje in nenadno povečanje telesne teže. Stanje, ki ga Margherita tako težko sprejme  ,   da se odloči za več telesne dejavnosti, predvsem pa za opustitev nekaterih prehranjevalnih navad, kot so uživanje sladkarij in izdelkov z dokaj visoko kalorično vrednostjo. Vendar ti ukrepi niso prinesli uspeha. Ko je dosegel želene rezultate    , je na internetu začel iskati fantastične metode, s katerimi bi dosegel normalno izgubo teže brez obremenjevanja telesa. Po raziskovanju različnih rešitev in branju številnih ocen se je odločil, da   bi bil DayBurner   morda pravi naravni dodatek za njegovo posebno situacijo, ga je kupil in začel jemati po metodah, opisanih v navodilu za  uporabo. Rezultati so bili    neverjetni   in so daleč presegli njena najbolj nora pričakovanja in danes lahko rečemo, da je srečna ženska v najboljših letih.“

DayBurner

Koliko stane DayBurner ? Prodajna cena in kje kupiti

DayBurner je na voljo na   uradni spletni strani proizvajalca    in ponuja znaten prihranek 50%. Tovrstno ponudbo omogoča predvsem politika neposredne prodaje podjetja, s katero se izognemo težavam, ki so običajno povezane z vodenjem distribucijske verige.

Nižji stroški so podjetju omogočili,    da je svoje stranke nagradilo s precejšnjim popustom. Poleg tega je treba upoštevati, da neposredna prodaja zagotavlja tudi določeno raven zaščite za potrošnike, ki vedo, da izdelka ne morejo najti na drugem prodajnem mestu na internetu in na splošno v kateri koli fizični trgovini, kot je npr. zeliščne trgovine in Super Market.

Na ta način  se izognete   srečanju z naravnim dodatkom, ki ima sicer podobno ime in komercialno embalažo drugačne sestavine in vprašljivo učinkovitost. Torej, če želite dokončati fazo nakupa   , morate iti na uradno spletno stran in se pomakniti navzdol s klikom na ustrezen obrazec.

Obrazec mora biti v celoti izpolnjen z  vašim imenom  in  telefonsko  številko   , da se obrnete na službo za pomoč strankam in bolje upravljate svojo pošiljko  Poleg tega podjetje svojim strankam obljublja izbiro različnih načinov plačila za pokrivanje širokega spektra potreb.

Vložiť komentár