TurboShaper, goljufije? Negativne ocene, forumi, lekarna, cena, mnenja

Shujšati z obližem?  Če vas ideja prepriča, a se zdi nemogoča, se splača  spoznati  TurboShaper , najboljše   blazinice za hujšanje , ki temeljijo na kliničnih študijah in ocenah ter mnenjih potrošnikov, objavljenih na internetu.

V naslednjih razdelkih pojasnjujemo, kaj  so TurboShaper, kako delujejo, kako so sestavljeni in kako jih uporabljati. Zato bodite pozorni na zaslon svojega računalnika ali pametnega telefona in berite dalje.

Kako sta opredeljena prekomerna teža in debelost?

Zdravniki uporabljajo medicinske izraze „prekomerna telesna teža“ ali „debelost“, da ugotovijo, ali je oseba izpostavljena povečanemu tveganju za zdravstvene težave, povezane s težo.

Kako sta opredeljena prekomerna teža in debelost?

Indeks telesne mase   (ITM) uporablja meritve višine in teže    za    oceno odstotka telesne maščobe osebe. Vendar je lahko izračun ITM sam zapleten. Enostavnejša možnost je uporaba    kalkulatorja ITM    .

Po izračunu ITM in prikazu rezultata na standardnih kartah ITM zdravniki uporabljajo štiri kategorije za opis teže otrok, starih od 2 do 19 let:

 • Premajhna telesna teža:    ITM pod 5. percentilom
 • Normalna teža:    BMI na 5. in pod 85. percentilom
 • Prekomerna telesna teža:    ITM na 85. in pod 95. percentilom
 • Debelost:    ITM na ali nad 95. percentilom

Pri otrocih, mlajših od 2 let, zdravniki za določitev otrokove teže glede na višino uporabljajo tabele teže in dolžine namesto indeksa telesne mase. Otrok, mlajši od 2 let, ki je vsaj v 95. percentilu, se šteje za prekomerno telesno težo.

ITM ni popolno merilo odstotka telesne maščobe in je lahko v nekaterih primerih zavajajoč. Na primer, mišičasta oseba ima lahko visok ITM, vendar nima prekomerne teže (odvečne mišice vodijo v večjo težo, ne pa tudi v debelost). Poleg tega je lahko težko razlagati BMI med adolescenco, ko imajo otroci obdobja hitre rasti. Ne pozabite, da je ITM običajno dober pokazatelj odstotka telesne maščobe, ni pa    neposredna    meritev.

Če vas skrbi teža vašega otroka, ga peljite k zdravniku. Zdravnik vas bo vprašal o vaših prehranjevalnih navadah in aktivnostih ter predlagal načine za spremembo vašega življenjskega sloga v smeri zdravega načina življenja. Zdravnik vam lahko naroči tudi preiskave krvi, da preveri nekatere zdravstvene težave, povezane z debelostjo.

Glede na vaš ITM (ali merjenje telesne mase glede na višino) in zdravje vašega otroka vas lahko zdravnik napoti k registriranemu dietetiku ali k programu za uravnavanje telesne teže. Nekaterim otrokom lahko zdravnik predpiše tudi zdravila ali operacijo.

Turboshaper

Zakaj so otroci predebeli ali debeli?

Dejavniki, ki lahko prispevajo k prekomerni telesni teži, vključujejo slabe prehranjevalne navade, premalo gibanja,    genetiko    ali kombinacijo naštetega. Pomanjkanje dostopa do zdrave hrane in varnih prostorov za aktivno preživljanje časa je izziv za številne družine. V redkih primerih je prekomerno povečanje telesne mase lahko posledica endokrinih težav, genetskega sindroma ali nekaterih zdravil.

Prehrana in življenjski slog

Pogosto izbiramo živila, ki jih lahko pojemo hitro in enostavno – od hitre hrane do predelanih in pakiranih obrokov ter prigrizkov. Natrpan urnik lahko pusti malo časa za pripravo bolj zdravih obrokov ali vadbo. Velikosti porcij    doma in na poti so zelo velike.

Poleg tega je sodoben način življenja sedeč način življenja. Otroci pogosto več časa namenijo igri z elektronskimi napravami kot aktivni igri na prostem. Otroci, ki veliko časa preživijo pred ekrani, imajo večjo verjetnost prekomerne teže. Čas pred zaslonom tudi moti spanec. Otroci, ki ne spijo dovolj, imajo večjo verjetnost prekomerne teže.

Gibanje in telesna dejavnost

Mnogi otroci nimajo dovolj telesne dejavnosti. Starejši otroci in najstniki bi morali vsak dan imeti vsaj eno uro zmerne do intenzivne vadbe, vključno z    aerobiko    in vajami za krepitev mišic in kosti. Otroci od 2 do 5 let naj bodo aktivni vsaj 3 ure na dan.

Genetski

Genetika lahko vpliva na težo otrok. Naši geni določajo vaš tip telesa in določajo, kako vaše telo shranjuje in kuri maščobo. Vendar le geni ne morejo pojasniti trenutne krize debelosti. Ker se geni in navade prenašajo iz generacije v generacijo, se lahko številni družinski člani spopadajo z debelostjo.

Ljudje v isti družini imajo običajno podobne prehranjevalne navade, sedeč način življenja in podobne ravni telesne dejavnosti. Tveganje, da bo otrok postal predebel, se poveča, če ima starš čezmerno telesno težo ali je debel.

TurboShaper : Kaj je to?

TurboShaper so obliži, ki se prodajajo v priročni zbirni embalaži in katerih poslanstvo je zagotoviti hitro in nadzorovano hujšanje.

Naneseni neposredno na kožo zagotavljajo neprekinjeno sproščanje učinkovin, ki pomagajo telesu pri izgorevanju maščob in kalorij ter hujšanju. Zaradi tega se obravnavajo kot „lipolitiki“ ali dodatki za izgorevanje maščob, saj lahko tako kot oni pospešijo naš metabolizem, zaradi česar ta deluje močneje, tudi ko    mirujemo    .

Brez prehoda skozi želodec in črevesje, kot je to pri večini običajnih tablet za hujšanje, TurboShaper  omogoča, da bioaktivne snovi, ki jih vsebuje, hitreje dosežejo kri in tako delujejo veliko hitreje in učinkoviteje.

Nazadnje, zahvaljujoč svoji 4-slojni konstrukciji so izredno trpežni in ostanejo na koži tudi, ko se tuširate in močno potite.

Blazinice za hujšanje TurboShaper : kaj so

Obliži za hujšanje,    kot je   TurboShaper,   so enostavni obliži, ki se prilepijo na kožo in zaradi tako preprostega nanosa lahko   v telo učinkovito vnašajo snovi za izgorevanje maščob, zaradi česar telo hitreje izgoreva ogljikove hidrate, lipide in kalorije.

Poleg tega takšni izdelki pogosto vsebujejo tudi sestavine za zatiranje lakote in spodbujanje, ki poskrbijo, da tudi na nizkokalorični dieti ne čutite lakote in stalne utrujenosti.

Na tem mestu moramo povedati, da blazinic za hujšanje, tako kot drugih naravnih shujševalnih izdelkov, kot so prehranska dopolnila v obliki tablet, ne smemo uporabljati kot alternativo, ampak vedno kot dopolnilo k shujševalni dieti.

Nazadnje, obliže za hujšanje na splošno    bolje prenašajo    kot druge izdelke za hujšanje, kot so dietne tablete, ker delujejo transdermalno in jih zato ni treba jemati.

Turboshaper

Tako delujejo popravki TurboShaper

Kot vsi shujševalni obliži tudi TurboShapers    delujejo transdermalno, zato jih ne smete pogoltniti, ampak preprosto nanesti na kožo in pustiti.

Vendar pa je tisto, kar te obliže loči od drugih izdelkov v isti kategoriji, to, da sproščanje aktivnih sestavin v telo poteka neprekinjeno ves dan.

Tudi njihov mehanizem delovanja temelji na treh kombiniranih učinkih:

 • Lipolitični učinek    zaradi učinkovin, ki izgorevajo maščobe.
 • Učinek zatiranja lakote    zahvaljujoč snovem, ki, nasprotno, delujejo neposredno na možganske receptorje sitosti.
 • Čistilno/aktivacijsko delovanje    zahvaljujoč prisotnosti drugih biokemičnih komponent, ki omogočajo telesu, da se očisti in optimizira uporabo energije, pridobljene s hrano, tudi v kontekstu nizkokalorične diete.

Zato so klinične študije pokazale, da so zaradi skupnega delovanja teh treh učinkov obliži Raapid Slim učinkoviti v več kot 98 % primerov in zagotavljajo naslednje prednosti za vsak telesni tip (rahlo prekomerno telesno težo, zmerno prekomerno telesno težo, debelost in močno debelost):

 • izguba teže    (do 15 kg na mesec);
 • Znižanje pasu    (nekaj centimetrov).
 • izločanje holesterola, odpadkov in toksinov.
 • Povečano psihosomatsko počutje.
 • Podaljša občutek sitosti    (nič več prigrizkov zvečer in med obroki).
 • Keto Black, Delislim

Sestava TurboShaper

Prednosti in rezultati   TurboShaperja    , ki smo jih pravkar videli, so posledica njegove posebne formule aktivnih sestavin.

Natančneje, na poteh najdemo:

 • Izvleček Erba Mate:    razstrupljevalni/očiščevalni učinek.
 • Bela murva:    lipolitično delovanje, deluje neposredno na presnovo.
 • Morske alge Wakame:    energijski in lipolitični učinek zaradi visoke koncentracije antioksidantov (fukoksantin).
 • Izvleček magnolije:    Učinek zavira lakoto, saj zmanjša proizvodnjo grelina, hormona, ki ga proizvajajo možgani in deluje kot receptor za apetit.
 • Goji jagode    :    lipolitični učinek, zelo bogate z antioksidanti in vlakninami, izboljšajo presnovo in prebavo.

Če podrobneje pogledate delovanje teh snovi, boste opazili, da prve tri (izvleček yerba mate, bele murve in alge wakame) delujejo predvsem čez dan, saj preprečujejo kopičenje maščob, čistijo telo in mu dajejo energijo. . Dva (izvleček magnolije in goji jagode) delujeta predvsem ponoči, olajšata porabo energije tudi med spanjem in preprečita lakoto, ki vodi v pogosto prebujanje in s tem napade na hladilnik, ki pogosto uničijo rezultate diete.

Turboshaper

TurboShaper : kako ga uporabljati

Uporaba  TurboShaper   ni težavna, saj so vsi podobni navadnim diskom. Vendar pa bomo zaradi enostavnosti povzeli postopek, ki ga boste prav tako našli v paketu:

 1. Odstranite obliž iz embalaže.
 2. brisanje traku;
 3. Namestite obliž    na del telesa, ki ga zaradi vročine ali znoja ne vidite ali zlahka odstranite (npr. pod pazduho ali stegno).
 4. Pritisnite obliž za približno dvajset sekund,    da se prepričate, da se popolnoma prilepi na kožo.
 5. Pustite delovati 24 ur    in nato obliž zamenjajte z novim.

Proizvajalec tudi priporoča uporabo   shujševalnih obližev TurboShaper vsaj 20 do 30 minut pred obrokom, da učinkovine učinkuje. Upoštevanje teh navodil je seveda nujno za doseganje odličnih rezultatov z uporabo teh blazinic za hujšanje.

TurboShaper ocene in ocene  

Mnenja in ocene, ki jih najdemo na internetu o    TurboShaperju,    so zelo spodbudni in vas prepričajo, da je to 100% varen in učinkovit izdelek. Tukaj je nekaj najbolj prepričljivih pričevanj:

57 let    :

»    Ko sem nastopila menopavzo, sem pridobila nekaj kilogramov in nisem mogla shujšati, ker se mi je metabolizem upočasnil. Vsakič, ko sem poskusila na dieto, sem se počutila tako utrujena, da se nisem mogla ustaviti. Potem sem odkril   obliže TurboShaper in v nekaj mesecih sem se vrnil na svojo idealno težo.“

Mnenja in komentarji o

48 let:

»    Po operaciji, zaradi katere sem več mesecev spal, sem se v enem letu zredil za 80 do 130 kilogramov in življenje se mi je res obrnilo na slabše. Z vso maščobo, ki sem jo imela kot balast, se nisem mogla več premikati in imela sem razne zdravstvene težave. Vsakič, ko sem začel z dieto, sem po izgubi prvih nekaj kilogramov takoj začutil lakoto in počel samo jesti, zaradi česar sem se še bolj zredil. Ko mi je nutricionistka predlagala uporabo   TurboShaperja  v kombinaciji z dieto, nisem hotela verjeti, a po prvih nekaj uporabah sem se takoj počutila bolje in manj lačna, sčasoma pa sem izgubila vse odvečne kilograme.«

Kje lahko   kupite TurboShaper?

 Vložki za hujšanje  TurboShaper    so izdelek, ki ga    ne boste našli v lekarnah ali običajnih trgovinah, temveč le na internetu    ,    na spletni strani proizvajalca    ali na specializiranih portalih. Proizvajalec vedno krije stroške, zato morate kriti samo stroške nakupa izdelkov.

Poleg tega na spletnih mestih in drugih uradnih kanalih pogosto obstajajo ponudbe in promocije, ki vam omogočajo nakup teh blazinic za hujšanje po znižani ceni.

Vložiť komentár