Nicosadio obliži, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Obliži Nicosadio  so način, kako se znebiti  odvisnosti od nikotina. Ta izdelek je zasnovan za zmanjšanje želje po cigaretah in lajšanje odtegnitvenih simptomov, kot so razdražljivost in glavoboli.

Kako naj vem, ali sem res odvisen od nikotina?

Če kadite cigarete, obstaja velika verjetnost, da ste  odvisni  od nikotina. Center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC)  ocenjuje, da od približno 28 milijonov odraslih v Združenih državah, ki redno kadijo, približno 70 odstotkov želi opustiti kajenje.

Težava je v tem, da nikotin, zdravilo, ki ga naravno najdemo v tobaku, povzroča odvisnost – pravzaprav CDC trdi, da ima odvisnost od nikotina podobne farmakološke in vedenjske lastnosti kot odvisnost od kokaina in heroina. Zasvojenost pa ne traja dolgo – razvije se lahko    že po eni ali dveh uporabah   .

Medtem ko so cigarete najpogostejša nikotinska nevarnost, vsi tobačni izdelki vsebujejo nikotin in predstavljajo tveganje za zasvojenost, ugotavlja    ameriška agencija za hrano in zdravila    , vključno s cigarami, tobakom za žvečenje in večino vrst    e-cigaret    .

Znaki zasvojenosti z nikotinom

Kadilec, ki kadi vsak dan, pokadi eno cigareto približno enkrat na uro, pravi Erik Augustson, dr. Če bi prenehali ali celo zmanjšali  uživanje nikotina, bi se začela nikotinska odtegnitev, zaradi česar si kadilci želijo prižgati še eno cigareto.

Kako hitro zjutraj posežete po cigareti, je dober pokazatelj vaše stopnje     zasvojenosti z nikotinom    . Po    Fagerströmovem testu    , ki ocenjuje zasvojenost z nikotinom, je odvisnost precej močna, če nekdo pokadi prvo cigareto v dnevu v petih minutah po tem, ko se zbudi. Če se pojavi v 30 minutah, je zmerna, če pa se pojavi v 60 minutah ali kasneje, je nekoliko nižja.

Drugi znaki zasvojenosti z nikotinom vključujejo:

 • Kadite tudi, ko ste bolni.
 • Hodijo ven kadit, tudi če je mrzlo ali dežuje.
 • Težko se vam zdi, da ne kadite v prostorih, kjer je kajenje prepovedano, kot so cerkev, knjižnica, šola, kino ali bolnišnica.
 • Še naprej kadijo kljub zdravstvenim težavam, kot so bolezni srca in pljuč, neposredno povezane s kajenjem.
 • Še naprej kadite kljub skrbi vaše družine ali prijateljev. 

Drug način, kako ugotoviti, da ste odvisni od cigaret, je, da prenehate kaditi in občutite odtegnitvene simptome. Najpogostejši     simptomi odtegnitve nikotina     so:

 • Razdražljivost in jeza
 • Tesnoba ali težave s koncentracijo
 • Depresija ali tesnoba
 • Telesni občutki, kot da bi imeli blago gripo
 • Glavobol in vrtoglavica
 • Nezmožnost neprekinjenega spanja
 • Hrepenenje po cigaretah
 • Povečanje telesne mase, čeprav običajno manj kot 10 kg.
 • glej tudi:  
 • Normadex

Pomanjkanje nikotina

»Odtegnitev od nikotina je lahko neprijetna za večino kadilcev,« pravi dr. Augustson, „vendar ni fizično nevarno in večina kadilcev lahko najde načine za obvladovanje tega, zlasti z zdravili in svetovanjem.“

Neprijetni stranski učinki odtegnitve nikotina so najhujši, ko prvič opustite kajenje. Po enem tednu začnejo nekoliko popuščati, po enem mesecu pa še bolj. Odtegnitveni simptomi lahko trajajo, vendar postanejo lažji. Sčasoma se bo čas med željami povečal in sčasoma popolnoma prenehal.

Želje same so kot valovi, pojasnjuje Augustson. „Hrepenenja so lahko zelo intenzivna, vendar pridejo in izginejo, tudi če nimate cigarete,“ pravi. »Seveda bodo izginili sami. Pri večini kadilcev lakota ne traja več kot 15 do 20 minut. Iskanje načina, kako preživeti to obdobje 15-20 minut, je pomemben del načrtovanja odmora.«

Augustson predlaga, da si rečete: „Vem, da je trenutno neprijetno, toda če počakam 15 do 20 minut, lahko počakam in sem resnično ponosen nase, da sem opravil.“

Kaj jezdravilo Nicosadio in za kaj se uporablja?

Obliži  Nicosadio  so prehransko dopolnilo, ki se uporablja za zdravljenje odvisnosti od nikotina. Ta izdelek vsebuje naravne sestavine, ki sinergistično delujejo na zmanjšanje želje po cigaretah in lajšanje odtegnitvenih simptomov, kot so razdražljivost, povečan apetit in glavoboli.

Zahvaljujoč svoji edinstveni formuli Nicosadio  ponuja dvostranski pristop k boju proti odvisnosti od nikotina. Po eni strani zmanjšuje željo po kajenju in omogoča lažji prehod na način življenja brez kajenja. Po drugi strani pa lajša nadležne odtegnitvene simptome in olajša obvladovanje procesa odvajanja.

Rezine   in   Nicosadio   so narejene iz naravnih sestavin, kot so cikorija, baldrijan, bodika, glukomanan, krom in zeleni čaj. Te sestavine skupaj pomagajo telesu pri opuščanju kajenja, očistijo telo nakopičenih toksinov in stabilizirajo raven sladkorja v krvi.

Terapevtske indikacije

Nicosadio   se lahko uporablja za odpravljanje odvisnosti od nikotina v različnih fazah opuščanja kajenja. Sledi seznam primerov, v katerih je priporočljiva uporaba  popravkov:

 • Na začetku opuščanja kajenja:   obliže  Nicosadio    lahko jemljete od trenutka, ko se odločite prenehati kaditi. To vam bo pomagalo zmanjšati apetit in olajšalo odtegnitvene simptome, zaradi česar boste lažje opustili kajenje.
 • Med odtegnitvijo nikotina:   Obliži  so še posebej uporabni v fazi odtegnitve, ko se pogosto pojavijo simptomi, kot so razdražljivost, nemir in želja po kajenju. Nikotinski obliži   ublažijo te simptome in vam tako omogočijo boljše obvladovanje procesa opuščanja kajenja.
 • Za zmanjšanje povečanega apetita: veliko ljudi občuti povečan apetit po opustitvi kajenja, kar lahko povzroči povečanje telesne mase. Breznikotinski obliži   vsebujejo sestavine, kot je glukomanan, ki pomaga uravnavati odvajanje blata, zagotavlja občutek sitosti in pomaga nadzorovati apetit.
 • Podpora dihanju: najdemo ga v   rezinah  Nicosadio    in ima lastnosti, ki pomagajo očistiti pljuča toksinov, nabranih pri kajenju. To lahko pomaga zmanjšati kadilski kašelj in okrepiti dihalni sistem.
 • Kot splošna podpora v celotnem procesu opuščanja kajenja:  Breznikotinske obliže lahko uporabljate kot splošno podporo v celotnem procesu opuščanja kajenja. Njihova naravna sestava in izbrane sestavine zagotavljajo splošne koristi za zdravje in vam lahko pomagajo ostati motivirani za opustitev kajenja.

Kako deluje; Mehanizem delovanja

Obliži Nicosadio delujejo na različne načine, da se znebite odvisnosti od nikotina. Takole delujejo:

Nicosadio
 1. Zmanjšajte željo po kajenju: obliži brez nikotina  vsebujejo naravne sestavine, kot je cikorija, ki pomagajo zmanjšati željo po kajenju. To pomaga prekiniti krog zasvojenosti in zmanjšati željo po kajenju.
 2. Lajšanje odtegnitvenih simptomov: Odtegnitveni simptomi, kot so razdražljivost, tesnoba in glavoboli, so pogosti pri opuščanju kajenja. Obliži  Nicosadio    vsebujejo sestavine, kot je baldrijan, ki delujejo pomirjujoče na živčni sistem, lajšajo te simptome in olajšajo proces opuščanja kajenja.
 3. Podpirajo dihalne poti: spojina Barbasso, ki jo vsebujejo   diski Nicosadio  , ima zaščitni in pomirjujoč učinek na dihalne poti. To pomaga pri odstranjevanju izločkov iz pljuč, zmanjšuje kadilski kašelj in krepi dihala pri razstrupljanju škode, ki jo povzroča kajenje.
 4. Uravnajte odvajanje blata: po opustitvi kajenja se lahko pojavijo težave s črevesjem, kot je zaprtje. Glukomanan, ki ga vsebujejo   rezine  Nicosadio    , je vlaknina, ki pomaga uravnavati delovanje črevesja in preprečuje zaprtje ter druge s tem povezane želodčne težave.
 5. Prehranska podpora:   Nikotinski obliži   vsebujejo sestavine, kot je krom, ki stabilizirajo raven sladkorja v krvi in ​​tako zmanjšajo željo po sladkem, ko prenehate kaditi. Poleg tega ima narezan zeleni čaj    čistilne lastnosti, ki pomagajo odstraniti toksine iz telesa.

Sestava Nicosadio – učinkovine

Tukaj je seznam sestavin, ki jih vsebuje   Nicosadio   za odpravo odvisnosti od nikotina, kot tudi učinki vsake sestavine:

 • Cikorija:   Znano je, da redkev pomaga pri opuščanju kajenja. Vsebuje vitamine in minerale, kot so mangan, fosfor, folna kislina ter vitamina B1 in B2, ki vam lahko pomagajo premagati nikotinsko odtegnitev.
 • Baldrijan   : Ta sestavina ima pomirjujoč učinek in lahko pomaga pomiriti živce in razdražljivost. Pomaga pri zmanjševanju stresa in napetosti, povezanih z odvisnostjo od nikotina, zaradi česar je lažje opustiti kajenje.
 • Barbas Badger:   Barbas Badger pomaga pri izločanju toksinov, ki so se v telesu nabrali zaradi kajenja. Ščiti sluznico in pomirja dihalne poti, pomaga pri čiščenju pljučnih izločkov in izboljšuje dihalni sistem.
 • Glukomanan   : Glukomanan preprečuje zaprtje in druge želodčne težave, ki se lahko pojavijo po opustitvi kajenja. V želodcu te vlaknine nabreknejo, poskrbijo za občutek sitosti in uravnavajo delovanje črevesja.
 • Krom   :   Krom pomaga stabilizirati raven sladkorja v krvi tako, da zmanjša željo po sladkem, ki se lahko pojavi, ko prenehate kaditi.
 • Zeleni čaj   : Zeleni čaj ima čistilne lastnosti in pomaga pri odstranjevanju toksinov iz telesa. Pomaga izboljšati fizični videz in splošno zdravje, ko prenehate kaditi.

Prednosti Nicosadio

Nicosadios   ponuja številne ugodnosti za tiste, ki se želijo znebiti odvisnosti od nikotina. Tukaj je seznam teh prednosti:

 • Zmanjšajte željo po kajenju:   nikotinski obliži   pomagajo zmanjšati željo po kajenju, olajšajo opustitev kajenja in omogočajo gladek prehod na način življenja brez kajenja.
 • Lajšanje odtegnitvenih simptomov: Odtegnitveni simptomi, kot so razdražljivost, tesnoba in glavoboli, so pogosti pri opuščanju kajenja. Obliži   vsebujejo sestavine, ki pomagajo lajšati te simptome in naredijo proces razstrupljanja nikotina bolj obvladljiv.
 • Podpora dihal: Sestavine, ki jih vsebuje   Nicosadio   , kot je pulpa Barbas, pomagajo zaščititi dihalne poti in podpirajo odstranjevanje toksinov, nabranih pri kajenju. To lahko vodi do zmanjšanja kadilskega kašlja in splošnega izboljšanja zdravja pljuč.
 • Nadzor apetita in črevesja:   obliži   vsebujejo glukomanan, vlaknino, ki pomaga uravnavati odvajanje blata in preprečuje zaprtje, ki se lahko pojavi po opustitvi kajenja. Poleg tega te vlaknine zagotavljajo občutek sitosti, pomagajo nadzorovati apetit in preprečujejo neželeno pridobivanje telesne teže.
 • Izboljšan videz in splošno zdravje:   narezane sestavine   , kot so: Določena živila, kot je zeleni čaj, imajo čistilne lastnosti, ki pomagajo odstraniti toksine iz telesa. To lahko pomaga izboljšati vaš fizični videz in splošno zdravje.
 • Naravna in varna formula:   Obliži   so bili razviti iz sestavin naravnega izvora, kar zmanjšuje tveganje za neželene stranske učinke. Zaradi tega so varna in zanesljiva izbira za tiste, ki želijo opustiti nikotin.
 • Finančni prihranek: Opustitev kajenja z   Nicosadio   lahko dolgoročno vodi do znatnih finančnih prihrankov, saj vam ni več treba zapravljati denarja za cigarete.

Rezultati uporabe zdravila Nicosadio

Uporaba   zdravila Nicosadio   za odpravo odvisnosti od nikotina lahko privede do številnih pozitivnih rezultatov. Tukaj je seznam nekaterih možnih učinkov, ki jih lahko ljudje občutijo:

 1. Zmanjšajte željo po kajenju:   obliži   lahko pomagajo zmanjšati željo po kajenju in olajšajo opustitev.
 2. Boljše zdravje pljuč: opustitev kajenja z   obliži   lahko pomaga izboljšati zdravje pljuč. Ti lahko vključujejo zmanjšanje kašlja, izboljšanje delovanja dihal in zmanjšanje tveganja za pljučne bolezni.
 3. Lajšanje odtegnitvenih simptomov: Ko prenehate kaditi, so pogosti odtegnitveni simptomi, kot so razdražljivost, tesnoba in živčnost. Obliži   lahko pomagajo pri lajšanju teh simptomov, tako da olajšajo proces odstavljanja.
 4. Izboljšano splošno počutje: Če se znebite odvisnosti od nikotina, se lahko splošno izboljša počutje. To lahko vključuje več energije, boljšo koncentracijo, boljšo kakovost spanja in boljše čustveno ravnovesje.
 5. Finančni prihranek: Opustitev kajenja lahko dolgoročno vodi do znatnih finančnih prihrankov. Uporaba   zdravila Nicosadio   kot del programa za opuščanje kajenja lahko prispeva k tem prihrankom, saj odpravi potrebo po nakupu cigaret.
 6. Boljši fizični videz: opustitev kajenja lahko pozitivno vpliva na vaš fizični videz. To lahko vključuje izboljšanje barve kože, bolj bele zobe, zmanjšanje madežev na prstih in bolj svež telesni vonj.

Resnične ocene, negativne ocene – komentarji s foruma

Tukaj je nekaj mnenj resničnih uporabnikov s forumov:

Resnične ocene, negativne ocene

»Vedno sem se boril z odvisnostjo od nikotina, a zahvaljujoč   Nicosadiu   sem končno našel učinkovito rešitev. Po nekaj tednih uporabe izdelka sem opazil opazno zmanjšanje želje po kajenju in splošno izboljšanje počutja. Odtegnitveni simptomi so se umirili in počutil sem se bolj odločno na svoji poti, da opustim kajenje. Nicosadios   mi je zelo pomagal in priporočam jih vsem, ki se želijo znebiti odvisnosti od nikotina.“

Po več kot 20 letih kajenja sem se odločil prenehati kaditi in začel uporabljati ta izdelek. Moram priznati, da je bila to velika sprememba v mojem življenju. Želja po kajenju se je bistveno zmanjšala in imel sem manj odtegnitvenih simptomov. Hvaležna sem za to učinkovito rešitev, ki mi je pomagala premagati odvisnost. Obliži   so resnično spremenili mojo pot do opustitve kajenja.«

Nicosadio

Nicosadio , ali res deluje, res ali prevara?

Nicosadio  sploh ni prevara, ampak certificiran izdelek, ki je v skladu s predpisi držav EU. Nekaj ​​negativnih komentarjev se nanaša predvsem na morebitne alergijske reakcije na sestavine, ki jih vsebuje. Zato je potrebno   obliže naročati izključno preko uradne spletne strani proizvajalca, da zagotovimo njihovo pristnost in kakovost.

Cena, uradna spletna stran kje kupiti

Na žalost   Nicosadio   ni na voljo na spletnih mestih, kot sta Ebay in Amazon. Svetujemo vam, da ste previdni pri nakupu podobnih izdelkov na takih platformah, saj jih lahko prodajajo nepooblaščeni trgovci in obstaja tveganje, da prejmete ponarejeno različico izdelka. Vedno je priporočljivo, da kupite neposredno na uradni spletni strani proizvajalca, da zagotovite pristnost in kakovost izdelka.

Vendar pa proizvajalec ponuja 50% popust. Za oddajo naročila obiščite uradno spletno stran proizvajalca na spodnji povezavi. Promocijska koda ni potrebna. Spletno naročilo lahko oddate neposredno na uradni spletni strani proizvajalca.

1 komentár k “Nicosadio obliži, goljufije? Negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti”

Vložiť komentár