Guavital+, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cen

Jemanje zdravila Guavital+  je povezano s številnimi koristmi za zdravje, od izboljšanja duševnega zdravja do boja proti stresu in izgube teže. So popoln dodatek k vsaki dieti, namenjeni izboljšanju splošnega zdravja in počutja. Ta članek o žvečilnem gumiju pojasnjuje številne prednosti Guavitala+. Prikazuje tudi, kako lahko ta izdelek uporabljate v vsakdanjem življenju in kaj morate vedeti o stranskih učinkih in varnosti uporabe.

Kaj je prekomerna teža?


Približno 32 % odraslih v Združenih državah ima   prekomerno telesno težo. Prekomerna teža pomeni odvečno telesno maščobo. Preverja BMI, čeprav ITM dejansko ne meri vsebnosti maščobe. meri vašo težo v primerjavi z vašo višino. (To številko najlažje najdete z uporabo    kalkulatorja ITM    .)

V nekaterih primerih višji ITM ni povezan s prekomerno telesno težo ali debelostjo (na primer, elitni športnik ima višji ITM zaradi dodatne mišične mase), ker je bilo orodje za presejanje ITM zasnovano za oceno tveganja na populacijski ravni in ne na posamezniku. raven . Vendar je prednost BMI ta, da ga je enostavno izračunati, za razliko od drugih meritev telesne maščobe, kot so rentgenski pregledi z dvojno absorpciometrijo (DEXA) ali podvodno tehtanje. (Predstavljajte si, da bi vas zdravnik prosil, da to storite na naslednjem pregledu.)

Guavital+

ITM od 18,5 do 24,9 velja za zdravega, medtem ko ITM od 25 do 29,9 velja za prekomerno telesno težo ali debelost. V slednjem primeru je to enako teži od 155 do 186 funtov za 7-foot osebo.

Ocena:  Keto Probiotix

Kaj je debelost?

Tako kot   prekomerna teža   je tudi debelost prekomerna količina telesne maščobe, ki jo najpogosteje določa ITM. Ko ITM doseže 30 ali več, se oseba šteje za debelo – in to velja za več kot 40 % odraslih v Združenih državah. Debelost je posledica prekomerne telesne teže in jo tako Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) kot Ameriško zdravniško združenje (AMA) priznavata kot kronično bolezen. In to razlikovanje je pomembno, pravi dr. Alexandra Lee, vodja kliničnih raziskav pri WeightWatchers.

„Ko nekaj spremeni normalno delovanje našega telesa – od majhnih celic do velikih sistemov – je to razvrščeno kot bolezen, debelost pa lahko povzroči številne nepravilnosti, kot sta insulinska rezistenca in neplodnost,“ pravi Lee.

Poleg izpolnjevanja medicinskih meril je pomembno, da debelost imenujemo to, kar je – bolezen –, saj to bolnikom in zdravstvenim delavcem pomaga bolje zagovarjati ustrezno zdravljenje. „To je nenormalen normalen proces,“ dodaja Lee. „Nikoli ne bi pogledali nekoga z astmo in rekli, da je to zato, ker njegova pljuča ne delujejo.“

Da bi zdravnikom pomagali prepoznati zdravstvena tveganja in ustrezne možnosti zdravljenja, je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) debelost razvrstila v tri kategorije. Višja kot je kategorija, večje je tveganje za zdravstvene zaplete, povezane z debelostjo, za večino ljudi:

  • Debelost 1. razreda: ITM 30 do <35
  • Debelost 2. razreda: ITM 35 do <40
  • Razred 3 ali huda debelost: BMI 40 ali več   .

meje BMI


Vedno več zdravstvenih delavcev opušča uporabo BMI. „Lahko je koristen za ocenjevanje tveganja na populacijski ravni, vendar je njegova uporabnost omejena na individualni ravni,“ pravi Lee. „Ne upošteva vrste dejavnikov, ki vplivajo na človekovo zdravje in težo.“

Čeprav obstajajo zdravstvena tveganja, povezana s   prekomerno telesno težo   ali debelostjo, ITM, ki spada v katero koli kategorijo, ne bi smel biti končna ocena vašega zdravja. Namesto tega naj bo to začetek podrobnega pogovora med vami in vašim zdravnikom.

Na seznamu stvari, ki vam jih BMI ne more povedati: ali je maščoba skoncentrirana v predelu trebuha (kjer je najbolj povezana z zapleti, povezanimi z debelostjo). če greš vsako jutro na sprehod? če dobro spiš če ima vaš oče visok krvni tlak in ste zanj tudi podedovali gene. in nešteto drugih dejavnikov.

Četudi se meje zdijo nekoliko poljubne, zato, potrjuje dr. Steven B. Heymsfield, MD, strokovnjak za debelost in profesor na Pennington Biomedical Research Center v Baton Rougeu, LA. ITM, ki se dvigne s 25,1 na 25,1, ne pomeni, da boste nenadoma postali veliko bolj zdravi.

„Celoten koncept opredelitve takšne osebe je poln tveganj, netočnosti in omejitev, kar vodi v veliko zmedo, stigmo in strah pri ljudeh in izvajalcih zdravstvenih storitev,“ pravi Robert F. Kushner, dr. med., profesor Medicina dr. iz endokrinologije in stacionarnega usposabljanja na Medicinski fakulteti Feinbergove univerze Northwestern v Chicagu. To je eden od razlogov, zakaj raziskovalci debelosti zdaj razvijajo diagnostična merila, ki presegajo BMI in upoštevajo dejanske zdravstvene kazalnike, pravi Lee.

Guavital+

Kako   deluje Guavital+?

Jabolčni kis   , imenovan tudi jabolčni kis, je pogosta sestavina številnih sokov in ima številne koristi za zdravje. Čeprav je dokazano, da jabolčni kis zmanjšuje maščobe, to ni edina korist, ki jo je treba upoštevati. Granatno jabolko v prahu, eno najboljših prehranskih dopolnil v   Guavitalu+   , je znano po številnih teh prednostih. Lahko pospeši metabolizem in zavre apetit, kar vam lahko pomaga pri hujšanju.

Guavital+   vsebuje kombinacijo naravnih sestavin, ki jih je odobrila Uprava za hrano in zdravila. Ti gumiji so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin in niso GSO. Uživati ​​jih je treba redno kot del ketogene diete. BHB (betahidroksibutorat), ki ga vsebuje, spodbuja stanje ketoze. To telesu omogoča uporabo in porabo maščobnih celic za energijo. Rezultat: kurjenje maščob se poveča in kilogrami lahko padejo.

Zahvaljujoč sestavinam  Guavital+

Jabolčni kis   je znan po neverjetnih lastnostih izgorevanja maščob,   Guavital+  pa vsebuje 100 % čist, napreden jabolčni kis. Poleg tega ti shujševalni gumiji vsebujejo prah granatnega jabolka, izjemno močan antioksidant, ki pomembno vpliva na zdravje srca, uravnavanje telesne teže in zdravje krvnega obtoka.

BHB soli so še ena sestavina v   Guavitalu+ . Ta sestavina izgoreva maščobo in preprečuje njeno kopičenje. Če ga jemljete, lahko dosežete svoj cilj, da postanete vitki v treh do štirih tednih. BHB soli pomagajo telesu tudi pri razstrupljanju in izpiranju škodljivih sintetičnih snovi. S preprečevanjem hrepenenja po hrani vam lahko pomagajo shujšati brez stresa ali lakote. To lahko vodi do radikalnih sprememb v telesni sestavi.

Uporabljene sestavine so naslednje:

  • Jabolčni kis 500 mg
  • BHB sol
  • Vitamin B12
  • Vitamin B6
  • Folna kislina
  • jod
  • Sok granatnega jabolka v prahu

Ta zdrava hrana je priljubljena med ljudmi, ki imajo številne zdravstvene težave. Lahko pomaga nadzorovati raven sladkorja v krvi, uravnava visok krvni tlak, izboljša zdravje srca in ožilja ter celo spodbuja zdravje kosti. Prav tako znižuje holesterol, zmanjšuje tveganje za bolezni srca in podpira hujšanje. Jemanje prahu granatnega jabolka v keto gumiju velja za varno, če ste starejši od 18 let in niste noseči.

Guavital+

Guavital +  povečuje občutek sitosti

Drugo hranilo, ki ga najdemo v   Guavitalu+,   je vsebnost beta-hidroksibutirata. To sestavino najdemo v vseh ketogenih izdelkih. Jabolčni želeji vsebujejo vse tri vrste BHB. Dober vir beta-hidroksibutirata je granatno jabolko, ki je bogato z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi.

Znano je, da ima prah granatnega jabolka protivnetne in shujševalne lastnosti ter spodbuja presnovo. Jemanje prahu granatnega jabolka v   Guavitalu+   vam lahko pomaga pri izgubi teže in hkrati poteši vaše želje. Morda boste celo ugotovili, da hujšate hitreje, kot ste pričakovali. Redno uživanje tega sadja lahko pospeši vaš metabolizem, izgorevanje maščob in shujša postavo.

Koliko stane  Guavital +   in kje ga lahko kupim?

Small Fruity   Guavital+   se prodaja v pločevinkah po 60, tako da eno pakiranje zadostuje za en mesec. Zelo pomembno je, da ga kupite prek uradne spletne strani proizvajalca. Ker vedno obstajajo imitacije, kjer izdelek žal ne deluje tako, kot bi moral. Na spletni strani proizvajalca iz Avstralije in Nove Zelandije ste lahko prepričani, da dobite originalen izdelek. Obstajajo tudi količinski popusti in posebne ponudbe, kjer lahko kupite steklenico za samo 39,95.

Guavital+ 

Sadni gumiji so prijetno nevtralni in rahlo sladkastega okusa. Marsikdo ima zelo rad majhne gumijeve, ker jih je enostavno dozirati in jemati. Proizvajalec priporoča jemanje dveh gelov dvakrat na dan. Guavital+ je najbolje jemati    pred glavnimi obroki.

Guavital+ pregled – ali jih priporočate?

Guavital+   je na voljo kot gumi dodatek in tudi v kapsulah. Obe obliki vsebujeta vse potrebne sestavine za pomoč pri hujšanju. Izdelek vsebuje močan antioksidant, ki pomaga odstraniti toksine iz telesa. ACV je odličen topilec maščob, saj lahko spodbudi telo, da proizvaja več encimov za izgorevanje maščob.

Vložiť komentár