Tonuplex, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Tonuplex kapsule   so prehransko dopolnilo za  uravnavanje krvnega tlaka  . Pomagajo uravnavati raven krvnega tlaka in spodbujajo zdrav krvni obtok.

Tonuplex  je naravni izdelek v obliki kapsul, ki pomaga vzdrževati ravnovesje krvnega tlaka. Te kapsule so namenjene spodbujanju zdravja srca in ožilja ter izboljšanju kakovosti življenja.

6 naravnih načinov za znižanje krvnega tlaka 

Pomagajo lahko aerobna vadba, dieta z nizko vsebnostjo natrija in zmanjšano uživanje alkohola.

Eden od treh odraslih Američanov ima    visok krvni tlak   . Ste vedeli, da ste eden izmed njih? To stanje – kar pomeni, da je moč krvi, ki pritiska na stene arterij, prevelika – se imenuje „tihi morilec“, ker le redko povzroča simptome.  

Če ga ne zdravite, lahko visok krvni tlak (znan tudi kot hipertenzija) poškoduje vaše arterije in znatno poveča tveganje za    srčni  napad, možgansko kap,    srčno popuščanje    in odpoved ledvic. Toda to tveganje lahko obrnete.  

Odčitki krvnega tlaka imajo dve številki   , eno zgornjo (sistolični) in eno spodnjo (diastolični). Dokazano je, da znižanje sistoličnega krvnega tlaka na največ 120 mmHg  zmanjša to tveganje. To lahko dosežemo na dva načina: s spremembo življenjskega sloga in z zdravili. Čeprav lahko nekateri ljudje znižajo svoj krvni tlak samo s spremembo življenjskega sloga, se ta dva pristopa dopolnjujeta. 

„Uravnavanje krvnega tlaka je pogosto 70 odstotkov življenjskega sloga in 30 odstotkov zdravil,“ pravi preventivni kardiolog    Luke Laffin, MD   . »Iti morajo skupaj. Če jemljete zdravila za krvni tlak, vendar ne spremenite svojega življenjskega sloga, zdravilo ne bo delovalo učinkovito. 

Glej:  cariovico  ,  Cardiolis

Kako naravno znižati krvni tlak 

Izraz „sprememba življenjskega sloga“ pomeni, da boste morali spremeniti vse svoje življenje, da boste znižali krvni tlak, vendar lahko že majhne spremembe naredijo veliko razliko – in sčasoma lahko začnete delati večje spremembe.  

Dr. Laffin pregleduje nekatere priporočene naravne (brez zdravil) spremembe, ki jih lahko naredite za znižanje krvnega tlaka.  

Jejte manj soli 

Če vam niso diagnosticirali visokega krvnega tlaka, obstaja nekaj razprav o tem, ali vaš    vnos soli    dejansko vpliva na vaš krvni tlak. Vendar, če so vam diagnosticirali hipertenzijo, poslušajte! 

“   Zmanjšanje vnosa soli    je verjetno najpomembnejši način za znižanje krvnega tlaka,“ pravi dr. Laffin. „Pravzaprav raziskave kažejo, da ima dieta z nizko vsebnostjo natrija enak učinek kot eno in pol do dve zdravili za krvni tlak.“ 

Povprečen Američan zaužije 3.500 mg natrija na dan, kar je več kot dvakrat več od   priporočila Ameriškega združenja za srce (AHA), ki ne presega 1.500 mg (ali približno ene čajne žličke) soli na dan. Ker pa je ta količina tako stroga, so ponudniki klinike Cleveland postavili mejo na 2300 mg.  

„Priporočilo AHA je ambiciozen cilj,“ pravi dr. Laffin. „Če lahko to dosežete, ne da bi radikalno spremenili svojo prehrano in se počutili bedno, je to super, toda če pridete do 2300 miligramov ali manj, lahko veliko pripomorete.“ 

Natrij    je skrit v številnih živilih   , zato se mu je težko izogniti, vendar je mogoče. Pomaga lahko izbira pametnih nadomestkov za sol, kot je kalijev klorid. Traja približno 10 do 14 dni, da se prilagodijo na dieto z nizko vsebnostjo natrija, po tem pa se bodo nekatera živila začela zdeti preveč slana. 

VPLIV:    Zmanjšanje vnosa natrija z neverjetnih 3500 mg na precej skromnejših 2300 mg bi moralo znižati vaš krvni tlak za 2 do 3 mmHg. Omejitev vnosa natrija na strožji odmerek, ki ga priporoča AHA, 1500 mg na dan, bi znižala krvni tlak za 5 ali 6 mmHg.   

Tonuplex

Kaj je  Tonuplex  in za kaj se uporablja?

Kapsule  Tonuplex  so dopolnilo, razvito posebej za nadzor krvnega tlaka. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki pomagajo uravnavati raven krvnega tlaka, s čimer spodbujajo optimalen krvni obtok in pomagajo vzdrževati zdrav krvni tlak.

Predvidena uporaba

Jemanje  kapsul Tonuplex je priporočljivo  v naslednjih primerih:

 • Za ljudi, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka.
 • V situacijah stresa ali tesnobe, ki lahko vplivajo na vaš krvni tlak.
 • Kot dodatek pri zdravljenju hipertenzije.
 • Za spodbujanje zdravega krvnega obtoka in preprečevanje srčno-žilnih težav.
 • Kot del celovitega pristopa k vzdrževanju uravnoteženega in nadzorovanega krvnega tlaka.

Kako  zdravilo Tonuplex deluje?

Tonuplex kapsule   so popolnoma delujoče in pomagajo pri nadzoru krvnega tlaka. Njegova edinstvena formula združuje vrsto skrbno izbranih naravnih sestavin za zagotavljanje posebnih koristi.

Te kapsule delujejo na naslednji način:

 1. Uravnavanje krvnega tlaka: Sestavine  v Tonuplex  delujejo kot sredstva za uravnavanje krvnega tlaka in ga pomagajo vzdrževati na zdravi ravni. Pomagajo pri širjenju krvnih žil, kar olajša pretok krvi in ​​zmanjša pritisk na arterije.
 2. Izboljšan krvni obtok: Sestavine v  kapsulah Tonuplex  podpirajo tudi zdrav krvni obtok. To prispeva k boljši oskrbi tkiv in organov s kisikom in hranili ter spodbuja dobro delovanje srčno-žilnega sistema.
 3. Zaščita ožilja: nekatere sestavine  zdravila Tonuplex  imajo antioksidativne in protivnetne lastnosti. Te lastnosti lahko pomagajo zaščititi krvne žile pred poškodbami, ki jih povzročata oksidativni stres in vnetje, ter pomagajo ohranjati njihovo celovitost in elastičnost.
Tonuplex

Tonuplex sestavine   (sestava)

 • Izvleček brusnice  : brusnice vsebujejo antioksidante in flavonoide, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in izboljšajo zdravje srca.
 • Izvleček rakitovca  : Rakitovec je bogat z vitamini in antioksidanti, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in ohranjati zdravje srca.
 • Magnezij  : Magnezij je pomemben mineral, ki lahko pomaga uravnavati krvni tlak, sistolični in diastolični, ter izboljša delovanje srca.
 • Cvet hibiskusa v prahu  : Hibiskus vsebuje flavonoide in antioksidante, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in izboljšati zdravje srca in ožilja.
 • Izvleček oljčnih listov  : oljčni listi vsebujejo polifenole in antioksidante, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in izboljšati delovanje srca.
 • Vitamin B6  : Vitamin B6 lahko pomaga znižati ravni homocisteina, kar je lahko povezano z manjšim tveganjem za bolezni srca in ožilja.
 • Koencim Q10  : Koencim Q10 je pomemben antioksidant, ki lahko pomaga ohranjati zdravje srca in izboljša delovanje srca in ožilja.

Kako uporabljati  Tonuplex, letak, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

 • Čeprav  so kapsule Tonuplex  naravno dopolnilo za uravnavanje krvnega tlaka, upoštevajte, da lahko obstajajo nekatere kontraindikacije ali previdnostni ukrepi. Spodaj so možne kontraindikacije:
 • Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo katerega koli dodatka, tudi  Tonuplexa, posvetujte s svojim zdravnikom.
 • Preobčutljivost ali alergije: Če veste za alergijo ali preobčutljivost na katero koli sestavino  zdravila Tonuplex  , se izogibajte njegovemu uživanju in se posvetujte z zdravnikom.

Kako uporabljati, kako jemati

Pri uporabi kapsul  Tonuplex  upoštevajte priporočila proizvajalca in priporočila svojega zdravstvenega delavca. Spodaj je splošen vodnik za njihovo uporabo:

 1. Odmerjanje: Vzemite priporočeni odmerek  Tonuplexa  po navodilih proizvajalca. Odmerek je običajno ena ali dve kapsuli na dan, vendar je pomembno upoštevati posebna navodila za uporabo izdelka.
 2. Trajanje uporabe: kapsule  Tonuplex  se običajno jemljejo z vodo, priporočljivo pa jih je jemati med obroki, da se sestavine lažje absorbirajo. Navodila za izdelek pa lahko navajajo določene čase porabe, zato je pomembno, da ta navodila upoštevate.
 3. Rednost: Za najboljše rezultate je priporočljivo jemanje kapsul Tonuplex redno in dosledno   , v skladu s priporočenim načrtom odmerjanja. Da bi dosegli želene koristi, je pomembno, da se držite doslednega dnevnega vnosa.
 4. Cardione
Tonuplex

Rezultat uporabe Tonuplex

 1. Nadzor krvnega tlaka:  Tonuplex  vam lahko pomaga vzdrževati vaš krvni tlak na zdravi ravni in pomaga preprečiti zaplete, povezane z visokim krvnim tlakom.
 2. Izboljšano zdravje srca in ožilja: Tonuplex lahko z uravnavanjem krvnega tlaka in izboljšanjem krvnega obtoka   podpira splošno zdravje srca in ožilja.
 3. Izboljšano počutje: Z izboljšanjem delovanja srca in ožilja ter vzdrževanjem zdravega krvnega tlaka lahko nekateri ljudje občutijo splošno dobro počutje in vitalnost.
 4. Antioksidativna podpora: Sestavine, ki jih najdemo v  Tonuplexu  , kot so antioksidanti, lahko pomagajo v boju proti oksidativnemu stresu in zaščitijo celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.
 5. Okrepite srce: Kardiovaskularno ravnovesje lahko pomaga okrepiti delovanje srca in spodbuja boljše delovanje srca in ožilja.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

„Želim deliti svojo izkušnjo s kapsulami  Tonuplex  . Kot računovodja moje delo vključuje dolge ure pred računalnikom in sedeč način življenja. To je začelo vplivati ​​na moj krvni tlak in zelo me je skrbelo zdravje mojega obtočil. Po raziskovanju in branju o  Tonuplexu  sem se odločil, da ga poskusim.

Odkar sem začel uporabljati  Tonuplex  , sem opazil znatno izboljšanje krvnega tlaka. Zdaj lahko z gotovostjo rečem, da so moje ravni pod nadzorom in da se počutim veliko mirnejše in bolj zdravo. Poleg tega sem opazil povečanje splošne energije in vitalnosti.

Tonuplex priporočam   vsem, ki iščete naraven in učinkovit način za uravnavanje krvnega tlaka. Je velik zaveznik na moji poti do bolj zdravega življenja. Hvala  Tonuplex  !”

»Kot upokojenec sem vedno iskal naravne načine, kako poskrbeti za svoje zdravje. Pred kratkim me je zdravnik opozoril na visok krvni tlak in mi priporočil, da poskusim  s Tonuplexom  . Sprva nisem bil prepričan, a sem se odločil poskusiti.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

Po nekaj mesecih uporabe  Tonuplexa  sem opazil znatno znižanje krvnega tlaka. Dalo mi je mir in mi omogočilo, da brezskrbno uživam v pokoju. Poleg tega se počutim bolj energično in polno življenja.

Tonuplex priporočam   vsem, ki iščete varen in učinkovit način za uravnavanje krvnega tlaka. To je bil velik preboj na moji poti do boljšega zdravja. Zelo sem hvaležen za prednosti, ki  mi jih je dal Tonuplex  !«

Tonuplex  , Cena, uradna spletna stran proizvajalca – popust, Kje kupiti

Vendar pa proizvajalec ponuja posebno ponudbo: 50% popust  na Tonuplex  . Znižana cena je navedena na uradni spletni strani proizvajalca. Če želite oddati naročilo, morate iti na uradno spletno stran, kjer ne potrebujete promocijske kode. Preprosto oddajte naročilo na spletnem mestu in upravitelj vas bo kontaktiral, da potrdi vaše naročilo. Omeniti velja, da je število izdelkov, ki jih zajema ponudba, omejeno, zato priporočamo, da naročilo oddate čim prej. Plačilo bo izvršeno po prejemu blaga.

Vložiť komentár