Smartwatch V8 – pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

Smartwatch V8 - pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?
Smartwatch V8 - pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?
[Total: 0    Average: 0/5]

Nekdo je zamisel o obliki pametne ure zdi neuporabna,

26 Smartwatch V8  pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

nekdo brez teh stvari že ne morejo živeti. Pred kratkim sem pisal o tem, da osebno obstaja zame nima smisla iz fitnes zapestnico, vendar je bilo veliko ljudi, ki te pripomočke pomaga. Na splošno velja, da je čas za nov pregled trga pametnih ročnih ur, v resnici

je 2018 prinesel veliko zanimivih novosti.

& nbsp;

Kako uporabne Smartwatch V8?

Prvič, to je ura, in si lahko ogledate na čas. Drugič, da so zavajajoče obvestila “tranaut” vso svojo dejavnost prek GPS, spremljanje zdravja, s kakovostjo spanja, vam plačilo blaga prek NFC, podpira avtohtone aplikacij in so opremljeni z glasovnimi pomočniki lahko, nekateri se uporablja kot telefon brez telefona sama.

Kako se razlikujejo od fitnesa zapestnice?

Če vse poenostaviti primitivni, potem lahko najenostavnejši zapestnice pokazal le čas (in potem ni imel zaslon), obvestilo (brez podrobnosti, v obliki ikon) in dejavnost tir in spanje. No, ure imajo velike zaslone na dotik, polno operacijskih sistemov, podporo aplikacij tretjih oseb, prikaz sporočil in fotografij v celoti, so pogosto opremljeni z GPS, NFC in včasih celo reže za SIM-kartice.

Na kratko, zapestnice “tranaut” sprehode in treninge, pametna ura je večnamenski nosljivi zapestje pripomoček.

pa, kot se pogosto zgodi, da formati začeli mešati. Se spomniš, kako, ko je bilo mogoče jasno razlikovati med pametnim telefonom in Communicator, potem pojem meša v in preživela izraz “pametni”. Nekateri nosljive naprave je težko pripisati določeno vrsto. Na primer, fitnes zapestnica z velikim zaslonom in OS, z najmanjšim številom razpoložljivih aplikacij, brez GPS in NFC -. A še vedno funkcionalne običajnih mikro zapestnice

Kako izbrati Smartwatch V8?

Najprej opredeliti platformo. Zdaj obstajajo štiri:

 • watchOS: operacijski sistem Apple za Apple Watch s priročno fitnes aplikacije in napredno spremljanje zdravja, omogoča, da pazi na avtonomno delo brez telefona
 • .

 • Wear OS: OS od Googla, ki je bil prej imenovano Android Wear. Številne aplikacije, glasovni asistent, brezžični plačilo, delo brez povezave.
 • TizenOS: uporabljajo smartwatches Samsung ima lep design, ki je podprta z lastnim plačilnega sistema Samsung Pay. Minus nekaj

  aplikacij.

 • Fitbit. Lastniške OS, aplikacije, majhne, ​​plačilni sistem, Pay Fitbit (deluje v Rusiji)
 • Garmin: lastniško OS, aplikacije, bit, plačilnega sistema Pay Garmin (deluje v Rusiji)
Priporoči  Orthofix - korektor, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

.

Vse platforme, razen “epplovskoy” delo z Android in iOS.

Drugič, odloči zasnovo (so okrogle pokliče, so pravokotne oblike, so kompaktne pripomočke, ki niso), dodatne možnosti (če potrebujete klice, režo za kartice SIM, kako pomembna je prisotnost GPS in NFC). Seveda, ura Prevarala, tako da so dražji, tako da na koncu se je vse določa znesek, ki ste ga pripravljeni dati.

Najboljši Trenutni model

Apple Glej 3,

Morda najboljši pametne ure, ki jih lahko kupite danes. Seveda, če imate iPhone. Ni veliko drugačna od

unnamed file Smartwatch V8  pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

druge generacije, le da je bolj zmogljiva strojna oprema, bolj vztrajni baterije in LTE podpora v nekaterih delih modela. Toda s pomočjo programske opreme SIM eSIM, tako da so v Rusiji take spremembe neuporabna. Watch GPS podporo, odporna na vremenske vplive (lahko potopi do 50 metrov), odlično delovanje monitorja, spanje, srčni utrip. Baterija traja v povprečju nekaj dni. Upoštevajte tudi veliko različnih trakov za vsak okus.

LG Watch Style,

lepa ura na podlagi Wear OS, z zaščito pred vodo (IP67) in enostavno naglavnega traku za nadzor. Ni NFC, ni GPS, senzor srčnega utripa, ne, življenjska doba z baterijo (do danes) ni posebej impresiven. Ampak lep, nežen, močan (Snapdragon Wear). In relativno poceni.

LG Watch šport,

Massive ura z večjim zaslonom in, najpomembneje, z baterijo večje kapacitete, GPS, LTE (na izbranih trgih), NFC in senzor srčnega utripa na svetu.

Fitbit nazaj,

Novi model, ki pravkar prišel ven na vrhu seznama. Ponudbe s peto zaslon, lepo oblikovanje, kompaktne velikosti. Platforma – OS

Fitbit. Tam je NFC, 2,5 GB pomnilnika za shranjevanje glasbe, senzor pulza. aktivnosti za sledenje kakovosti in usposabljanje (ura bo samodejno določil začetek usposabljanja in vrsto, trajanje, intenzivnost, dajejo posamezne priporočila). Življenje čas z enim polnjenjem srečno do 34 dni. Navedeno je tudi varstvo voda (potopitev do 50 metrov, lahko ura plavati in “da je treba slediti” treninge v bazenu).

Priporoči  Pantoflex - ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

pa bo nekdo našli oblikovanje neresno, in se pritožujejo zaradi pomanjkanja GPS. No, izbor aplikacija je malo, in programske opreme v Splošno.

Fitbit Ionska,

prejšnji model iz Fitbit. V primerjavi s Versa je opremljen z manj raztegljivega baterijo (2-3 dni) pri počasnejši, bolj zapleten. In vendar, morda, ni najlepši, ampak to je stvar okusa.

Samsung Gear šport,

Napredno ura za aktivni življenjski slog. Izstopajo s kakovostjo zaslona primerna za plavalce (samodejno sledenje vadbo v bazenu), podpira GPS in NFC. Vendar pa bi rad bolj Prostora baterije na voljo traja do dva dni.

Motorola Oprema S3,

Eden izmed najboljših pametnih ure danes. Z delom, ki temelji Tizen OS. Dobro zaslon, enostavno upravljanje, zaradi okvirja (v obroč na skali), neobvezno vedno-na zaslonu (vedno prikazan animirani ura), napredne sledenje aktivnosti. Ima GPS in

12 1 Smartwatch V8  pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

NFC. Na voljo v dveh različicah – Classic in Frontier. Tako zaščiten pred vodo in prah (IP68), in tudi drugi od udarcev + podpira 3G / LTE (vendar se uporablja eSIM kot v Apple, tako da je v Rusiji, odnos ne bo delovalo). Baterija traja 3-4 dni življenjsko dobo baterije. Pomanjkljivost obeh modelov so obsežni in težka.

Garmin Forerunner 735XT,

Smart pazi na svojo platformo od proizvajalca, ki je “pojedel psa” na oblikovanje pripomočkov za turiste in športnike. Na prvem mestu je dodeljen življenjsko dobo baterije rekordno – do 11 dni. Ampak še vedno velik monitor vse vrste dejavnosti (vključno z triatlonu), primerne za kopanje, zaščitena pred udarci, podpira predvajalnik upravljanja na telefonu. Vedno prikaz časa v monokromatski na velikem zaslonu (se ne dotikajte, mimogrede). Ima GPS in NFC. Zaščitene tehnologije Elevate neprestano spremlja srčni utrip in omogoča natančno branje kalorij.

obleka Vivoactive 3,

Zelo podobna 735XT mogoče samo z zaslonom na dotik. Šibkejša baterije do 7 dni, vendar je še vedno veliko boljši od konkurentov. In odlikuje s svojo podporo višinomera, da bi spremljali višinske.

Sony Smart Glej 3,.

Ta ura se lahko šteje rustikalna, vendar so luštna in poceni. Funkcionalnost na ravni – NFC, GPS modul, zaščita pred prahom in vlago IP68. Proti – do dva dni baterije, brez srčnega utripa, šibke vibracije motorja, stare različice Android Wear (model ni novo)

Priporoči  Slimagic Caps - mnenja, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

.

Asus ZenWatch 3,

Ta ura na podlagi Wear OS 2.0 na prvem mestu izstopa oblikovanje – tanek in eleganten kovinski telesa. Delo na podlagi Snapdragon 2100, zaščiten pred prahom in vlago v skladu z IP67 standardom, poceni. Toda: brez monitorja srčnega utripa, GPS in NFС, različne trakov so redki, njihova mount meri

.

Huawei Glej 2,.

Kot konkurira je območje razdeljeno na dva modela – klasični in šport. Čeprav so videti enako, ne štetje trakove. In še en športni model je bolj napreden – je različica s podporo za LTE (brez simok, normalno režo nanoSIM). Oglejte si specifikacije – Snapdragon Wear 2100, 4 GB pomnilnika, GPS, senzor srčnega utripa (lahko izračuna VO2), zaščita pred vodo in prah IP68. OS Nosite OS 2.0. življenjska doba baterije je tako-tako 1,5-2 dni in zaslonov po današnjih standardih majhna.

Polar V800 HR,

Enako možnost, ko je težko ločiti fitnes zapestnico in pametne ure. To je pametno fitnes zapestnico na svojo platformo. Pripomoček podpira vse mobilni OS je namenjen za dejavnost sledenje v različnih športih (GPS, praksa profilov, nasvete za izboljšanje uspešnosti, plavanje, Strava segmente, in TL). Proti – akumulator za 12 ur aktivnega dela, enobarvnim zaslonom 128×128. Možnost stalnim spremljanjem srčnega utripa, vendar le z zunanjim senzorjem Bluetooth je vključen paket.

Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch 2

podoben pripomoček iz serije “in ne gledam in ne zapestnica”. Ampak poceni in visoke kakovosti, kot je to primer pri Xiaomi. Izgleda lepo, deluje z enim polnjenjem za 3-5 dni, podpira GPS, je dejal srčni utrip, ki je primerna za plavalce. Barvni zaslon omogoča dostojno berljivost v svetlo sonce, obstaja veliko obrazov, da izberejo, podporo za MP3. Za ljubitelje športa -. 11 vadbenih profilov, izračun porabe kisika (VO2 max), učinkovitosti vadbe, raven stresa in obnovitev časa

Iwo Iwo Smart Glej 2

Dokončati pregled poceni kopije Apple Watch. To se zgodi včasih, Da. In za zelo malo denarja. In ocene o tableti na splošno dobra. Naprava je zaščiteno pred brizganjem vode (vendar za plavanje ni priporočljivo), ki je opremljen z IPS-zaslonom, poveže s telefonom prek povezave Bluetooth lahko kličete, ima termometer, monitor srčnega utripa, snemalnik zvoka, MP3 predvajalnik. Baterija traja 1-2 dni.

& nbsp;

Miglena Cech
About Miglena Cech 47 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.