Smartwatch A1 – pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

Smartwatch A1 - pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?
Smartwatch A1 - pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?
[Total: 0    Average: 0/5]

Danes dobil še eno kopijo Apple Watch – SmartwatchA1.

12 Smartwatch A1   pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

Ta kopija pametno uro ni prvi poskus naših kitajskih bratov, da bi nekaj podobnega pripomočka bolj znane blagovne znamke. Ampak ni najhujše. V primerjavi s prejšnjo GT verzijo 08 – so postali bolj sodoben in zanesljiv

.

Z zasnovo proizvajalcev ni motilo in samo kopirati uro

Apple, vendar z bolj skromnimi zmogljivostmi. Tekmovati z izvirnikom, da so res, da je strošek. Trgovin na Kitajskem cena se začne od 9. $ sem kupil na Aliexpress tukaj.

Oprema

Ura prišel Pakirano v srčkan škatle iz lesa. Ta paket ne bo sram v njih še nikomur.

V notranjosti je vse standardno. Ura v plastično vrečko, kratek priročnik v kitajščini in angleščini, in zelo dolgo kabel USB – mikro USB, več kot 20 cm

Primer ura je aluminij, vlago in odporna na prah, s plastičnim ovitka, ki v barvi traku. Narejena je iz mehkega silikona in lahko izbirate med petimi barvnimi možnostmi: bela, črna, modra, zelena, rdeča. Kopča je bila standardna, in mislim, da se sčasoma lahko obrabijo, vendar pa je ura sedi zelo dobro.

Meni multi-language, ruski jezik. Za razliko od prejšnjih modelov, prevedenih precej dobro.

dimenzije enote – 49mm * 40mm * 11mm

.

Glavne značilnosti SmartwatchA1

Ne pričakujte tega časa nekaj super uspešnosti. Proračun MTK 6261 CPU, 128 MB RAM in 64 MB notranjega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti s pomočjo micro SD. Na zahtevo proizvajalca, podpira kartice do 32 GB. S 16GB je treba delati brez vprašanj.

Priporoči  Parazax zajedavcev - mnenja, cena, kje kupujejo, sestavinah, kako deluje?

Zaslon tukaj LCD z diagonalo 1,54 in ločljivostjo 240 * 240 slikovnih pik. Po zaslonu je precej širok okvir. Senzor v teh ur ni vprašanje, v vrednosti šlo odlično. Svetlost in kontrast dovolj. Ampak si koti niso tako dobri. Tudi z majhno nagibanje slike je precej popačena.

Povezan ura za pametne v Androidu in iOSu. Komunikacija s pametnim telefonom prek povezave Bluetooth 3.0. Vendar pa je z nedavno ne bo na voljo za vse funkcije. Na primer, ne bo mogel

nadzorovati kamero in bo na voljo sporočila. V generalni tiste naloge, ki zahtevajo plug-namestitev. Na pametne telefone, ki delujejo na Android lahko prenesete aplikacijo iz Trgovine Play, uporabite kodo QR meniju ure.

Druga značilnost SmartwatchA1 je reža za SIM kartico. Z nameščeno kartico SIM naprava vklopi, v vrste zapestni mini smartphone. Zunanji zvočnik in mikrofon omogočajo enostavno govoriti kot običajni mobilni telefon. Prav tako lahko prejemate in pošiljate SMS sporočila. Lahko tudi na spletu, vendar z zelo majhno hitrostjo.

Kaj lahko SmartwatchA1

Brez povezave s pametnim telefonom je ura s koledarjem, budilko in gumb kalkulator, ki mikroskopski, tako da bi morali biti bolj navajeni. Lahko poslušate glasbo na daljavo iz telefona ali bliskovni pogon.

19 Smartwatch A1   pazi, ocene, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

Vgrajena kamera 0,3 MP vam omogoča, da posnamete fotografije z napravo. Toda najverjetneje obrnejo na vas enkrat. Kakovost slike se dobi tako, da je izgubila vso željo, da ga vklopite. Ampak priključitev na pametni telefon, lahko na daljavo nadzirate svojo kamero in celo izhod na monitor uro.

V paru z mobilno, jih lahko uporabite kot slušalke so tudi na uro, bodo prejeli SMS sporočil in različna obvestila. Še vedno na voljo za ogled dnevnik klicev in imenik.

Priporoči  BerryFit - kapljice, uradna stran, kupi zdaj, mnenja, cena

Iz funkcije “fitness” v SmartwatchA1 je pol – avtomatski števec korakov. Zelo uporabna možnost, vendar rezultat ni zelo natančen in jo morate vklopiti in izklopiti ročno. Spremljanje spanja deluje več kot uro. Zaspal je treba vključiti in prebujajo off. Opredelitev faz spanja, seveda, ne, ne. Prav tako lahko prilagodite aktivnosti opomnik. Glejte ne upošteva, ali ste premika ali ne, in samo pošiljanje signala po določenem času.

avtonomija.

pultom SmartwatchA1 kapaciteto baterije 380 mAh. Čas poln naboj od 1 do 2 uri. V pripravljenosti lahko zagotovi do 7 delovnih dni, in okoli 2

dneh, ko se uporablja s pametnim telefonom.

Na koncu

SmartwatchA1 Veliko jih je za svoje podobnosti s pripomočkom, ki ga je “Apple” blagovno znamko. Veliko število funkcij in nizke stroške. V tem cenovnem razredu, tekmovalci imajo skoraj brez A1. Razen tega DZ09. Raziskava o teh pametnih ure je na voljo tukaj.

Miglena Cech
About Miglena Cech 47 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.