Kardisel, goljufija? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Kardisel so kapsule, namenjene nadzoru visokega krvnega tlaka . Vsebujejo naravne sestavine, ki spodbujajo zdravje srca in ožilja ter pomagajo ohranjati raven krvnega tlaka v zdravem območju.

IzdelekKardisel
Predstavitveni obrazec💊Kapsule
Resnične ocene⭐4,93 od 5 zvezdic
Razpoložljivostja
Pravilno ali napačno?PRAV. 
Preberite recenzijo spodaj

Ugotovite, kaj pomenijo vaši odčitki krvnega tlaka

Kaj pomislite, ko slišite, da ima nekdo visok krvni tlak, znan tudi kot hipertenzija? Pogosta napačna predstava je, da so ljudje, ki trpijo zaradi tega stanja, napeti, jezni, pod stresom ali da imajo osebnost tipa A.

Resnica je, da lahko tip osebnosti prispeva k visokemu krvnemu tlaku ali ga poslabša, vendar k razvoju stanja prispeva veliko dejavnikov.

Vsakdo lahko zboli za hipertenzijo, čeprav se tveganje povečuje s starostjo. Zaradi visokega krvnega tlaka obstaja tveganje za bolezni srca in možgansko kap, dva glavna vzroka smrti v Združenih državah.

Poleg tega so po podatkih  Ameriškega združenja za srce (AHA)  ljudje z visokim krvnim tlakom izpostavljeni večjemu tveganju zapletov, če so okuženi s Covid-19, in bi morali storiti vse, da se izognejo izpostavljenosti novemu koronavirusu.

Po podatkih združenja za srce ima več kot 100 milijonov odraslih v ZDA – skoraj polovica odraslih v državi – visok krvni tlak.

„Če so vam diagnosticirali visok krvni tlak, je pomembno, da ste previdni in redno preverjate krvni tlak ter se zavežete življenjskemu slogu, ki je zdrav za srce,“ pravi dr.  Todd Hitchcock  ,  kardiolog  na  kliniki Scripps Carmel. dolina  .

Kardisel

Kaj je krvni tlak?

Krvni tlak je opredeljen kot sila, s katero kri deluje na stene arterij, ki prenašajo kri iz srca v vse dele telesa. Krvni tlak običajno narašča in pada ves dan, vendar lahko poškoduje srce in povzroči zdravstvene težave, če ostane dalj časa višji, kot bi moral.

Simptomi visokega krvnega tlaka

Visok krvni tlak včasih imenujemo tihi ubijalec, ker običajno nima simptomov. Zato je pomembno, da redno preverjate svoj krvni tlak in upoštevate nasvet zdravnika, če je višji od običajnega. Nezdravljenje visokega krvnega tlaka je nevarno.

Kako se meri krvni tlak?

Krvni tlak je zapisan kot dve številki: sistolično število – tlak, ko srce bije – nad diastoličnim številom – tlak, ko srce počiva med utripi. Izmeri se v milimetrih živega srebra (mmHg). Normalni krvni tlak je pod 120/80 mmHg.

Leta 2017 sta AHA in American College of Cardiology posodobila smernice za visok krvni tlak in znižala tradicionalno definicijo, da bi spodbudila zgodnejše posredovanje.

Visok krvni tlak je zdaj opredeljen kot sistolični 130 ali več (zgornja številka) ali 80 diastolični ali več (spodnja številka). Standard je bil 140 x 90.

Kaj je zdravilo Kardisel in za kaj se uporablja?

Kardisel kapsule so izdelek namenjen uravnavanju visokega krvnega tlaka. Vsebujejo naravne sestavine, ki pomagajo krepiti zdravje srca in ožilja ter učinkovito uravnavajo krvni tlak. Te kapsule so lahko dopolnilna možnost za ljudi, ki želijo izboljšati svoje počutje in ohraniti ravnovesje v krvožilnem sistemu.

Predvidena uporaba

Kapsule Kardisel priporočamo v naslednjih primerih:

 • Za osebe z visokim krvnim tlakom, kot dodatek k nadzoru in uravnavanju krvnega tlaka.
 • Za ljudi, ki želijo ohraniti zdravje srca in ožilja ter preprečiti težave, povezane z visokim krvnim tlakom.
 • Kot podpora pri uravnavanju ravni holesterola in trigliceridov.
 • Za tiste, ki želijo okrepiti in zaščititi krvožilni sistem.
 • Kot del celovitega pristopa k zmanjševanju stresa in izboljšanju splošne kakovosti življenja.

Kako zdravilo Kardisel deluje ?

Kapsule Kardisel delujejo celovito in pomagajo pri nadzoru hipertenzije. Njegova edinstvena formula združuje naravne sestavine, ki ponujajo različne mehanizme delovanja:

 1. Uravnavanje krvnega tlaka: Sestavine v kapsulah Kardisel lahko pomagajo pri uravnavanju visokega krvnega tlaka tako, da delujejo kot vazodilatatorji, kar pomeni, da spodbujajo sprostitev krvnih žil, kar omogoča bolj gladek pretok krvi in ​​zmanjšuje upor v arterijah.
 2. Krepitev srčno-žilnega sistema: Te kapsule vsebujejo sestavine, ki lahko okrepijo in zaščitijo srčno-žilni sistem. Lahko pomagajo izboljšati zdravje srca, spodbujajo elastičnost krvnih žil in spodbujajo optimalno delovanje krvožilnega sistema.
 3. Zmanjšanje stresa: Nekatere sestavine zdravila Kardisel imajo pomirjujoče lastnosti in lahko pomagajo zmanjšati stres. To je pomembno, ker lahko kronični stres igra vlogo pri zvišanju krvnega tlaka.
Kardisel

Kardisel sestavine (sestava)

 1. Ekstrakt česna : Po nekaterih študijah Ried K et al. nakazuje, da lahko česen pomaga znižati krvni tlak in izboljša zdravje srca in ožilja. Vpliv česna na krvni tlak in kardiovaskularne dejavnike tveganja: sistematični pregled in meta-analiza. BMC kardiovaskularna motnja. 2008; 8:13.
 2. Koencim Q10 : Nekatere raziskave kažejo, da bi lahko koencim Q10 blagodejno vplival na uravnavanje krvnega tlaka. Rosenfeldt FL et al. Koencim Q10 pri zdravljenju hipertenzije: metaanaliza kliničnih preskušanj. J Humova hipertenzija. 2007; 21 (4): 297-306.
 3. Glog : Glog se tradicionalno uporablja za zdravljenje zdravja srca in je bil v nekaterih študijah povezan z zniževanjem krvnega tlaka. Pittler MH et al. Izvleček gloga za zdravljenje kroničnega srčnega popuščanja: meta-analiza randomiziranih preskušanj. Am J Med. 2003;114(8):665-674.

Nevarnosti, učinkovitost in koristi zdravila Kardisel

Kapsule Kardisel ponujajo številne možne koristi pri nadzoru hipertenzije. Spodaj je navedenih nekaj možnih prednosti tega izdelka:

 1. Uravnavanje krvnega tlaka: Kardisel A lahko pomaga uravnavati in nadzirati ravni krvnega tlaka ter jih ohranjati v normalnem območju.
 2. Izboljšano zdravje srca in ožilja: sestavine v kapsulah Kardisel lahko spodbujajo zdravje srca in ožilja s krepitvijo srca in krvnih žil.
 3. Podpora pri zmanjševanju stresa: Nekatere sestavine zdravila Kardisel A imajo lahko sproščujoče lastnosti in pomagajo zmanjšati stres, ki lahko prispeva k visokemu krvnemu tlaku.
 4. Vzdrževanje zdrave ravni holesterola in trigliceridov: Domneva se, da lahko sestavine zdravila Kardisel pomagajo uravnavati ravni lipidov v krvi, kot so holesterol in trigliceridi.

Kardisel način uporabe, prospekt, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Kapsule Kardisel imajo lahko določene kontraindikacije ali previdnostne ukrepe, ki jih je treba upoštevati. Spodaj so možne kontraindikacije ali situacije, v katerih je potrebna previdnost pri uporabi tega izdelka:

 • Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, je priporočljivo, da se pred uporabo zdravila Kardisel posvetujete z zdravnikom , saj varnost njegove uporabe v teh obdobjih ni dokazana.
 • Medsebojno delovanje z zdravili: Morda obstaja možnost interakcij z drugimi zdravili ali dodatki, ki jih jemljete.
 • Alergije: Če veste, da ste alergični na katerokoli sestavino zdravila Kardisel , se raje izogibajte njegovi uporabi.
 • Osnovne bolezni: Ljudje s kroničnimi boleznimi ali posebnimi zdravstvenimi stanji se morajo pred uporabo zdravila Kardisel posvetovati z zdravnikom , saj lahko obstajajo dodatna tveganja ali kontraindikacije, odvisno od posamezne situacije.

Kako uporabljati, kako jemati

Za uporabo kapsul Kardisel pri zdravljenju hipertenzije upoštevajte navodila proizvajalca za uporabo. Spodaj je splošen primer jemanja kapsul:

 1. Odmerjanje: Upoštevajte navodila za odmerjanje proizvajalca. To lahko vključuje jemanje ene ali več kapsul na dan, po možnosti z obrokom ali po navodilih zdravnika.
 2. Način uporabe: Kapsule je treba pogoltniti z ustrezno količino vode. Ne smete jih žvečiti ali zdrobiti, saj so namenjeni za uživanje cele.
 3. Kontinuiteta zdravljenja: Pomembno je, da ste dosledni in kapsule Kardisel jemljete po navodilih, priporočeno časovno obdobje. Ne prekinite zdravljenja brez predhodnega posveta z zdravstvenim delavcem.
Kardisel

Rezultat uporabe zdravila Kardisel

Spodaj je primer možnih učinkov, povezanih z uporabo kapsul Kardisel pri zdravljenju hipertenzije:

 1. Znižanje krvnega tlaka: Kardisel lahko pomaga uravnavati raven krvnega tlaka in pomaga znižati visok krvni tlak pri ljudeh s hipertenzijo.
 2. Izboljšano zdravje srca in ožilja: redna uporaba zdravila Kardisel lahko pozitivno vpliva na zdravje vašega srca in ožilja ter spodbuja bolj zdrav kardiovaskularni sistem.
 3. Nadzorovanje dejavnikov tveganja: Kardisel lahko pomaga nadzorovati dejavnike tveganja, povezane z visokim krvnim tlakom, kot so visok holesterol, visoki trigliceridi in vnetje.
 4. Izboljšano splošno počutje: z uravnavanjem krvnega tlaka in izboljšanjem zdravja srca in ožilja lahko Kardisel prispeva k boljšemu splošnemu počutju z zagotavljanjem občutka vitalnosti in energije.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Želim deliti svojo izkušnjo s kapsulami Kardisel . Že leta se borim s hipertenzijo, ki me zaradi starosti zelo skrbi. Odločil sem se, da bom poskusil Kardisel, potem ko sem prebral nekaj pozitivnih ocen na spletu in dobil odobritev zdravnika.

Med uporabo zdravila Kardisel sem opazil občutno izboljšanje krvnega tlaka. Ravni so ostale bolj stabilne in v zdravih mejah, kar mi je dalo duševni mir, kakršnega že dolgo nisem občutil. Prav tako se počutim bolj energično in vitalno, kar je odlično za uživanje v pokoju in preživljanje časa z družino.

Čeprav sem na spletu zasledil nekaj negativnih ocen, to pripisujem morebitnim alergijam na sestavine ali nakupu ponarejenih izdelkov. Osebno imam s Kardiselom pozitivne izkušnje in ga priporočam drugim, ki iščejo naravno rešitev za nadzor hipertenzije.

Hvala Kardisel , da ste mi zagotovili učinkovito in varno možnost skrbi za zdravje srca in ožilja. Vesel sem, da sem našel izdelek, ki deluje zame in mi omogoča bolj zdravo življenje. Priporočam Kardisel brez oklevanja !«

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Želim deliti svojo izkušnjo s kapsulami Kardisel . Odkar jih jemljem, sem opazil znatno izboljšanje krvnega tlaka. Včasih sem se težko obdržal pod nadzorom, zaradi česar sem bil ves čas v skrbeh.

Razlog, da sem se odločil poskusiti Kardisel, je bilo priporočilo bližnjega prijatelja, ki je prav tako trpel za hipertenzijo. Rezultati so bili zame presenetljivi. Vaš krvni tlak se je stabiliziral in je zdaj v mejah normale.

Zelo sem zadovoljna z rezultati, ki sem jih dosegla po zaslugi Kardisela . Dalo mi je duševni mir in samozavest za bolj aktivno in zdravo življenje. Izdelek priporočam vsem, ki iščejo učinkovito in naravno rešitev v boju proti hipertenziji.”

Vložiť komentár