Ideal Slim kapljic - Koliko stane in kako deluje?
Novice

Ideal Slim kapljic – Koliko stane in kako deluje?

dodatek Ideal Slim hujšanje rastlinski kompleks na osnovi fermentiranega papaje in goji jagode. Poznate poseben učinek teh sestavin na razčlenitev maščob v telesu, tako da je proizvajalec prišel z idejo, da bi izdelek za hujšanje, ki temelji na njih. Poleg osnovnih sestavnih delov v kompleksnem Ideal Slim vstopil pomožnih rastlinskih sestavin, ki imajo pozitiven vpliv na dobro počutje, zmanjšujejo apetit, spodbuja dobro razpoloženje. Produkt, ki jih je Evropa podjetje “Libanon”.

Glede na raziskave, veliko ljudi s prekomerno telesno težo ali debelih. To je velika nevarnost, saj prekomerna telesna teža povečuje tveganje za razvoj bolezni srca, sladkorna

bolezen in visok krvni tlak. Ta problem, med

mnogimi drugimi dejavniki, privedlo do povečanja števila ljudi, ki iščejo izgubo teže programa. Naše posebne kulturne ideje o lepoti, so tudi pomemben motivator. Je bilo splošno prepričanje, da je maščoba lepo ne more biti: kako si lepa samo, če so tanke, in, še posebej v zadnjih letih, je ta standard velja za oba spola. Moški so tudi pod pritiskom, jih je prisililo, da si živo.

Sestava in mehanizem delovanja Ideal Slim

Kot je bilo pričakovati, je ta dodatek bo izboljšala vašo prebavo, pospeši metabolizem, čistijo črevesje toksinov, poguma in moči. Mnenja o Ideal Slim hujšanje kažejo, da je dodatek zelo priljubljena in učinkovita, da je nekaj več bo na mesec vas rešim iz osovraženih funtov brez diete ali dodatne vaje.

V sestavku pripravka vsebuje:

 • papaje;
 • ovsa;
 • Goji jagode;
 • amarant semena;
 • pšeničnih kalčkov.

rastlinski izvlečki, vsebovane v sestavku pri Ideal Slim se uporablja za več različnih razlogov, od nego kože za izboljšanje črevesno gibljivost. V zadnjem času so te komponente pritegnila pozornost s svojo sposobnostjo za izgubo vzrok teže.

Na primer papaja, saj so odkrili, da je učinkovito spodbuja izgubo teže, vendar pod pogojem, da se bo uporabljal za nezrelo sadje, kot samo nezrele papaja vsebuje papain in kemo-papain-encime, ki pomagajo pri razgradnji makrohranil živil, kar je zmanjšalo njihovo absorpcijo. V okolju, kjer papaje raste, je treba sprejeti v obliki dodatka, kot je predlagano v AT Ideal Slim, ki vsebuje zahtevano količino

koncentrata papaje.

Pozor:. Lahko izgubijo težo Ideal Slim na osnovi ekstrakta papaje je treba zmerno, in ne sme preseči priporočenega odmerka, kajti njegov overdose nevarno

Tipično telesne mase pojavi kot posledica shranjevanje odvečne hranilne snovi. telo shranjuje hranilne snovi, ko so sprejeti v presežek ali če ne more absorbirati. Zato telo proizvaja lastne encime, ki pomagajo razgradnjo hrane. Čeprav so homeopapes in papain ne proizvaja telo samo, da imajo še vedno enako funkcijo. To pojasnjuje, da je ekstrakt papaje daje ljudem z prebavne težave: pomaga pri razgradnih produktov. Papain, zlasti pomagajo razgrajevati beljakovine v manjših in bolj topne molekule, ki se zlahka absorbirajo v telo. To zagotavlja, da nobena od proteina ne bodo shranjene v telesu kot maščobe.

Kje kupiti Ideal Slim?

Nakup hujšanje tablete Ideal Slim na uradni spletni strani proizvajalca. Dodatek je na voljo za distribucijo le v spletni trgovini, v lekarni, dokler je prodal.

Cena v vaši državi, se bo, kot sledi:

cena je posameznik v vsaki evropski državi,

indikacije in kontraindikacije Ideal Slim

V bistvu, če vključujejo dodatek na zdravo prehrano, vaše telo bo lahko učinkovito uporabo, ki ste ga hranila dostavo vsebin, in s tem, da se zagotovi, da so maščobe, ki niso shranjene v telesu, ki tvorijo trebuhe in gube. Poleg tega bo ta dodatek počutite polni energije. Ta okoliščina je še posebej pomembno, če ste usposabljanje dodatek vam bo zagotovila potrebno energijo za trening.

. Opomba: večji proizvodnji energije iz dodatka Ideal Slim se zavzema za učinkovito sodelovanje v – drugi dodatek za hujšanje

Treba je opozoriti, da je kompleks Ideal Slim ne zagotavljajo izgubo teže, ki jo želite, če se uporabljajo v izolaciji. Vi bi morali združiti njegovo uporabo v kombinaciji z drugimi zdravimi

navadami, kot so vaje in ohranjanju pravilnega prehranjevanja. Boste še vedno morali jesti zdravo. Izogibajte se hitro hrano, bo veliko sadja in zelenjave ter piti veliko vode. Tako, papaja encimi in druge aktivne snovi kompleksa bo pomagalo zagotoviti, da se vaše telo ne shranjujejo maščobe, medtem ko se bo vadba, da boste spali že nakopičene kalorije.

navodila za uporabo Ideal Slim

Kompleks Ideal Slim ima 2 oblik – suho koncentratu v prahu in kapljice. Kapljice je treba jemati 3-krat dnevno, pol ure pred obrokom, z redčenjem 10 kapljic v 2 žlici vode. Suhi koncentrat dodatka se sprejme v 1 vrečko 2-krat na dan, kar vlijemo v skodelico in prelijemo 100-150 ml vode.

. Opomba: Vedno pozorno preberite navodila za uporabo dodatka, ki je vključena v škatli z dodatkom Ideal Slim

Pot k harmoniji in hribovit, in tukaj, čeprav šibka morali preživeti. To je privedlo do nastanka številnih strategij za lajšanje na trnovo pot do harmonije. Dodatek Ideal Slim – nedavni in še vedno precej sveža razvoj. Encimi rastlin, vključenih v njegovi sestavi, pomaga pri razgradnji hranil, da se zagotovi, da se uporabljajo in da nobena se shranijo kot maščobe. Zato jih je treba obravnavati v povezavi z vadbo in zdravo prehrano.

Ocene Ideal Slim

Tatiana, 30L:.
Preden se odločite za dodatek Ideal Slim Poskušal sem veliko diet in zelenjave in beljakovin, in veliko drugih. Ampak moja težnja k povečanju telesne mase nenehno zajebali in na koncu sem bil pridobivanje teže toliko, če ne še bolj. Dodatek je postala prava rešitev -. Nisem živčen več zaradi stalnih lakote in počasi, a zanesljivo postaja tanjši

Victoria, 59л:.
Rezultati mojih odvečnih kilogramov, kar pomeni, da boste morali najti učinkovito izgubo dodatek teže. Za mene so postali kompleksno Ideal Slim, predvsem zaradi dejstva, da je popolnoma na rastlinski osnovi in ​​ne vsebuje kemikalij. Z začetkom uporabe sem izgubila 1,5 kg. To je malo, vendar brez stresa z dieto.

Camille, 19l.
Da bi zagotovili, da je dodatek Ideal Slim ni razvezo, sem potreboval, da ga preizkusite sami. Ni lahko pomagajo vsi, ampak mi je pomagal, ker moje telo dovzetni za prehrano na rastlinski osnovi in ​​sem pogosto prej sedel na njej. Uporabne zelišča je vedno zelo dobro in pomagal moje telo za obvladovanje dodatne teže, se je zgodilo tokrat.

Ideal Slim hujšanje – razkrivajo skrivnosti in svetuje o Pitanie4Zdravie.ru H4>

BMI kalkulator (THE indeksa telesne mase) ONLINE

Indeks telesne mase je razvil belgijski sociolog in statistik Lambert Adolphe Jacques Quételet v 1869. Od takrat se izračuna svojo telesno težo veliko lažje, kot oceni “po občutku” ali vprašati prijatelje: “Nisem maščobe (-a) , prav?” Vendar pa ima tudi svoje slabosti: indeks telesne mase – ne daje 100% rezultat. Prosti BMI kalkulator (ki se izračuna indeks telesne mase), je treba uporabiti izključno za ponazoritev. Na primer, v športnike in tiste, ki redno obiskovati fitnes, BMI ni točna, ker mišice v dobesednem pomenu besede tehta več kot maščobe

Zanimivo. Indeks norme BMI različnih držav lahko precej razlikujejo med seboj . Če menite, da indeks množično mize telesa WHO (Svetovna zdravstvena organizacija), ni težko razumeti, da je norma povprečje. Toda to ne pomeni, da ljudje s povprečno ITM ne šteje “prekomerno telesno težo” v klasičnem pomenu.

Indeks telesne mase: Analiza rezultatov

Torej, ste izračunali indeks telesne mase s pomočjo našega kalkulator. Naša ITM kalkulator je prilagojen posebnostim prebivalcev Evrope in Evrope. Zdaj je čas za razlago podatkov in poznati rezultate. In zato:

 • 16 in manj izrazita masa primanjkljaj,
 • 16 – 17,9 – nezadostne telesne teže,
 • 18-24,9 – normalne teže
 • 25 in 29,9 – prekomerno telesno težo (normalna),
 • 30-34,9 – debelost od 1 stopinje,
 • 35 in 39,9 – debelost 2 stopinji,
 • Več kot 40 -. Debelost stopnje 3 (bolezenska)

Izračun ITM glede na starost z naslednjimi rezultati: H4>

 • Normalna ITM glede na starost otrok giblje od 15 do 18;
 • 19-24 let: normalen ITM 19,5 pri ženskah in 21,4 pri moških;
 • 25-34 let. BMI običajne je enako 23,2% pri ženskah in 21,6 pri moških
 • 35-44 let: normalen ITM 23,4 pri ženskah in 22,9 pri moških;
 • 45-54 let: normalen ITM 25,2 pri ženskah in moških 25,8;
 • po 55 letih: ITM je normalno je 27,3 pri ženskah in 26,6 za moške

.

ponovno opozarja, da so te številke približne. Ampak glede na obseg napak, je mogoče potegniti določene sklepe: v normalnem-maso ali daleč od nje. Normalno ITM se lahko spreminja v skladu s standardi in trendi. Do 1998 je bil US šteje normalno BMI 27,8 kg / m2, vendar po letu 1998 smo spremenili standardi in zdravnik priporoča normalen ITM je na koncu 25 kg / m2.

indeks telesne mase in starosti H4>

Glede na to, da je BMI ni popoln, ki “ni v nevarnosti”, da bi jih vezati na njihovo starost. Čeprav so mnogi statistične študije kažejo, da je ITM v ljudje srednjih let višje od mladih in starejših. Kot je za tla, nato (s očitnih fizioloških razlogov) je ocenjena indeks telesne mase pri moških višja kot ITM pri ženskah.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

You may also like...