Novice

Alkozeron tukajPosebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

V letu 2019 dobiček družbe je znašal 3845 tisoč. Generalni direktor družba z omejeno odgovornostjo “Agromaks” Gorbatov Sergey. Glavna dejavnost podjetja je trgovina na debelo kmetijskih in gozdarskih strojev, opreme in zalog, vključno s traktorji. Fosfor – rast stimulira rastlin, povečuje produktivnost kmetijskih in vrtninami, vsebnost beljakovin v semenih. Alkozeron je zelo učinkovito sredstvo, s katerim upravlja, da pospeši rast pridelkov.


Glavna aktivnost “Druga debelo” dodatne aktivnosti 21 kos. Družba z omejeno odgovornostjo “Alkozeron” ima odobrenega kapitala v višini rubljih.


Alkozeron

Zemlja imamo zelo slabe skalnata in pridelek je bil vedno skromen. Ampak samo v lanskem

letu, ko smo poskušali to gnojilo. Organizacija Ltd “Alkozeron” zabeležili 21. julij 2005 in se nahaja na naslovu Moskvi, ulična MAGISTRALNAYA 3-I, D.


Glavna naloga rahljanja – mehansko obdelovanje pripraviti ugodne pogoje za sajenje in zagotoviti uspešno kalitev. Končni cilj – visok donos. Rezultat uporabe obdelovanje – odstranitev plevela in različnih škodljivcev, ohranjanje in kopičenje vlage v tleh

.

Vsi kupci so bili zadovoljni s tem, kako nastalo popust in kakovost kupljenih vozil. Moj sosed žaga mi gnojilo obdelovati zemljo in zahteval razvezo zakonske zveze ali ne, vse, kar je napisano o njem?


Ta inovativen razvoj notranjega agronome lahko dosežemo povečano donos, brez potrebe po umetnih gnojil. Sredstva aktivno uporabljajo kot vabo, se uporablja tudi za namakanje semena. Ta bio-gnojilo je kot nalašč za škropljenje in zalivanje, gnojiti jim jagode, da se je začela kazati rezultate.


Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Obstaja veliko povpraševanje med velike kmetije, podjetja in holdingov.Udobrenie Odlično! Vse to so fotografije zrasla z isto. Nikoli ni izkazalo za dosego tega donosa.


Kartica podjetja je na voljo iz registra licenco dejavnosti organizacije. Tabela temelji na podatkih iz registra.


  • Ampak samo v lanskem letu, ko smo poskušali to gnojilo.
  • Obstaja veliko povpraševanje med velikih kmetij, podjetij in holdingov.Udobrenie super!
  • Zemljišča smo zelo slabo skalnata in pridelek je bil vedno skromen.
  • Pred tem nikoli ni izkazalo, da bi dosegli ta donos.
  • Vse fotografije, ki rastejo z njihovo uporabo.

Ustanovitelji LLC “Alkozeron”

Harvester ACROS 580, vlečno vozilo in priklopnik 305 VSESTRANSKI Razpršilnik VSESTRANSKI 305 PS-850 zaseda osrednje mesto v priročniku “BelgorodAgro 2014”. Na stojnici “Agromaks” managerjev kmetijskih podjetij Belgorod regiji prejetih informacij, ne samo na predstavljene kmetijske mehanizacije, ampak tudi za celotno tehnologijo linije ROSTSELMASH je. Tradicionalno je zbrala vodilni svetovni proizvajalci kmetijske mehanizacije in opreme, ki so predložile naše kmete in sosednjih regij svojo napredno razvoja. Torej, samo ROSTSELMASH, skupaj z uradnim trgovca v Belgorod regiji LLC “Agromaks” predstavljeni na enkrat tri sodobne kmetijske tehnologije modela.


Ocene Podjetje Agromaks

Ni čudno, da priobrela.Rol kemija pri povečanju produktivnosti kmetijskih kulturAgromaks – biološko gnojilo, ki je patentiran, je certificiran, preizkušena in večkrat preizkušena. Se ne uporablja le v osebne kmetij.


Hočem reči, da je to res dobra stvar,

ne prinaša škode za zdravje. I uporabite aktivator več kot eno, in ves čas sem imela velik donos in ne insektov ni škodljiva. Vsekakor priporočamo uporabo gnojil in vaše kulture bo dobro zaščiteni pred zmrzaljo in škodljivci. gnojilo z velikim številom elementov v sledovih, buy buy Ufa agromaks gnojil, mojster gnojil. Družba “Listerra” ponudbe tekočo kompleksno gnojilo z elementi v sledovih v kelatirani obliki lastne proizvodnje za foliarno pridelke aplikacij.


tveganj in zanesljivost družbe

organizacije dodeljen INN, OGRN, OKPO. Kot veste, se nanaša na Združite in krmne linije ROSTSELMASH. V skladu z določili proizvajalca programa zagotavlja kmetom popust v višini 15% za proizvedene opreme, in vlada subvencionira popust. V dveh letih svojega delovanja, je program pridobil veliko priljubljenost med kmeti Belgorod. Samo v letu 2014 je bilo prodanih 30 enot žita in krmo kmetov, velikih kmetij, gospodarstev v regiji Belgorod.

biofertilizers vozrozhdenieOtzyvy približno gnojil Agromaks sestavljena izključno pozitiven. Izdelki izdelani obrazca priročno vrečk, in v stiku s tlemi, je ves čas aktivna. Vse to potrjuje tudi kupci, ki so zelo zadovoljni z rezultati uporabe edinstvene bioudobreniya.Stalo zanimivo kot sredstvo za vplivanje na mojem vrtu. Dejansko rast paradižnika in krompirja povečala. Bio-gnojilo v PavlodarStalo zanimivo kot sredstvo za vplivanje na mojem vrtu.Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja